CS Source 2 biraz fazla abartılmıyor mu?

Tamam arkadaşlar yeni oyun. Ama bıktım artık. Yıl 2023 olmuş merminin smokenin içinden geçince boşluk yaratmasına şaşırıyorsunuz. Çok kolay bir şey bu oyun motoru ile. Ben de heyecanlıyım ama yeni oyundan başka smoke'mış, tick Rate'miş falan hypelanacak şeyler değiller gibi. Her yerde görüyorum sadece 2 şey; tick Rate ve smoke.
Seninle aynı fikirdeyim millet cs'yi düşük sistem gereksinimi var diye oynuyor (aynı şekilde bende) şimdi milletin PC patlıyacak :(
Düzenleme:Arkadaş oyun hileden oynanmıyor ama Valve sağolsun anti-cheat konusunda hiçbir şey yapmıyor

2 aya daha çok şey gelecek çünkü ve Valorant'ın celladı olacağı için bence hiç abartılmıyor.
2 aya CS2 hiç çıkmamış da CS-GO ya güncelleme gelmiş gibi olacak, insanlar böyle bir oyunu oynayacaklar ama çıktığını bile hatırlamayacaklar, çünkü CS 1.6 ile CS2 aynı oyun. Ve Valorant' a gelirsek, oyun zaten eskimekte ve The Finals ve benim de gelişiminde büyük rol aldığım CONFLICT gibi iddialı oyunlar geliyor, ortalık kızışacak.

Tamam arkadaşlar yeni oyun. Ama bıktım artık. Yıl 2023 olmuş merminin smokenin içinden geçince boşluk yaratmasına şaşırıyorsunuz. Çok kolay bir şey bu oyun motoru ile. Ben de heyecanlıyım ama yeni oyundan başka smoke'mış, tick Rate'miş falan hypelanacak şeyler değiller gibi. Her yerde görüyorum sadece 2 şey; tick Rate ve smoke.
Şu an paylaşanlar haber değeri olduğu için paylaşıyor, 10 güne oyunun fanları paylaşmaya başlar ancak hayır abartıldığını düşünmüyorum. Abartılıyor, oyun motorunda yapması kolay dediğiniz sis olayı RDR2 hatta Control de bile yok. Yapamayacakları için değil ancak yine de heyecanlanılacak bir şey ikinci olarak oyunun severlerinin yıllardır beklediği bir güncelleme, sizce de paylaşılması normal değil mi?

Abartılıyor ama birazcık değil baya abartılıyor. Yok valoyu geçer yok güzel duruyor diye diye aynı oyunu daha iyi grafik ve 1-2 yeni şey ile çıkartıyorlar. Bi de optimizasyonu düzeltemezlerse sıçtılar çünkü hakkaten düşük sistemli çok oyuncuları var.

Son düzenleme:

Yeni oyun falan değil bir güncellemeden ne bekliyorsun. Ve ayrıca smoke mekaniği abartılması gayet normal çünkü hangi oyunda var aga. Bir de tick Rate sistemi bayağı iyileşmiş tick Rate sistemine hypelanmayan ne bileyim yani oyunu pek oynamamıştır o mermi gitmeme çilesini oynayanlar anlar

Abartılıyor ama birazcık değil baya abartılıyor. Yok valoyu geçer yok güzel duruyor diye diye aynı oyunu daha iyi grafik ve 1-2 yeni şey ile çıkartıyorlar. Bi de optimizasyonu düzeltemezlerse sıçtılar çünkü hakkaten düşük sistemli çok oyuncuları var.
Adamlar yeni Tickrate sistemiyle devrim yaptı bildiğin sen gelmişsin grafik diyorsun. Bir de kimse Valorantı geçer demiyor çünkü zaten geçmiş durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı