İncehesap monitör iadesinde sorun çıkartır mı?

emreataly

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün İncehesap'tan sipariş ettiğim James Donkey Rion R40 monitörü elime ulaştı. Kullanıcıların yorumlarını görünce iade etmeye karar verdim. Monitörde bir sorun yok, kutusunda bir eksik yok ama üstündeki jelatini söktüm ve 1-2 gün kullandım iade işleminde sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dün İncehesap'tan sipariş ettiğim James Donkey rion R40 monitörü elime ulaştı. Kullanıcıların yorumlarını görünce iade etmeye karar verdim. Monitörde bir sorun yok, kutusunda bir eksik yok ama üstündeki jelatini söktüm ve 1-2 gün kullandım iade işleminde sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Sorun olmaz direk iade et.

Hocam yanlış anlamayın ama herhangi bir sorunu yok, jelatini sökülmüş ve kullandığınız ürünü ince hesap neden alsın? Milletin yorumlarıyla mı hareket ediyorsunuz? belki aynı sorunlar sizde olmayacak?

Sorun olmaz direk iade et.
Teşekküler.

Hocam yanlış anlamayın ama herhangi bir sorunu yok, jelatini sökülmüş ve kullandığınız ürünü ince hesap neden alsın? Milletin yorumlarıyla mı hareket ediyorsunuz? Belki aynı sorunlar sizde olmayacak?

Haklısınız fakat satın aldığım ürünü uzunca bir süre kullanacağım için en iyi seçeneği seçmeye gayret ediyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı