CS Source oynamak günümüzde hala mantıklı mı?

CS1.6 ile CSGO arası bir oyundur. Çok kimse bilmez bu oyunu. Bilseler daha çok oynayanı olurdu.

Günümüzde mantıklı bunun zaman dilimiyle alakası yok eğleniyorsan oynarsın. Gameranger'den millet Serious Sam 2'yi COD2'yi Age3'ü oynuyor hala. Lakin serverler daha ne kadar dolu kalır orası muamma.

CS1.6 ile CSGO arası bir oyundur. Çok kimse bilmez bu oyunu. Bilseler daha çok oynayanı olurdu.

Günümüzde mantıklı bunun zaman dilimiyle alakası yok eğleniyorsan oynarsın. Gameranger'den millet Serious Sam 2'yi COD2'yi Age3'ü oynuyor hala. Lakin serverler daha ne kadar dolu kalır orası muamma.
Gerçekten hayran kaldığım bir oyun CS Source şuanda. Arkadaşlarıma aldırabilirsem aldırayım bari.

Türk sunucuları bayağı doluydu. Korsanda 40 saat falan oynamıştım sarmıştı. Bir gün indirime girdiğinde almayı düşünüyorum.
Şuan 10,50 TL steam'de hocam kesinlikle alın.

Bütün Valve oyunları Source isimli oyun motorunu kullanmıyor mu yani CS:GO ile aynı fiziğe sahip olması gerekmez mi?

Hocam CS Source adından da anlaşılabileceği için Source motorunun çoğu potansiyelini kullanmış ve nimetlerinden yararlanmış CS:GO ise Source motoru kullanılarak yapılmış olmasına rağmen CS Source'a kıyasla grafik iyileştirmeleri ve oynanışın üzerinde daha fazla durulmuş ve ufak detaylara fazla takılınmamış bir oyundur. CS Source'u bir nevi motoru test etmek için yapılmış bir oyun olarak düşünürsek, CS:GO'yu tamamen oyuncuların oyun keyfine yönelik oluşturulmuş bir CS 1.6 devam oyunu olarak tanımlayabiliriz. Hemen hemen CS Source ile aynı vakitte çıkan Half-Life 2'ye bakarsanız aynı oyun motoru ile yapılmış olmalarına rağmen fiziklerde ve oynanışta dağlar kadar fark görebilirsiniz. Bana göre CS Source sadece oyun motorunu test etme bahanesi ile yapılmış belki biraz da olsa kazanç elde ederiz diye satışa çıkarılmış bir CS 1.6 Remastered oyunudur. Ha tabii ki bariz farklar var ama yine de bu oyunun CS 1.6 ve CS:GO'ya kıyasla pek tutmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı