- Makaleler
- 11
Sunucuda Reyz diye bir üst yetkili vardı emincan diye de bir arkadaşı vardı aklınızda bulunsun belki işinize yarar.Merak ettim şimdi sunucuyu.
Sunucuda Reyz diye bir üst yetkili vardı emincan diye de bir arkadaşı vardı aklınızda bulunsun belki işinize yarar.Merak ettim şimdi sunucuyu.
Gerçekten hayran kaldığım bir oyun CS Source şuanda. Arkadaşlarıma aldırabilirsem aldırayım bari.CS1.6 ile CSGO arası bir oyundur. Çok kimse bilmez bu oyunu. Bilseler daha çok oynayanı olurdu.
Günümüzde mantıklı bunun zaman dilimiyle alakası yok eğleniyorsan oynarsın. Gameranger'den millet Serious Sam 2'yi COD2'yi Age3'ü oynuyor hala. Lakin serverler daha ne kadar dolu kalır orası muamma.
Şuan 10,50 TL steam'de hocam kesinlikle alın.Türk sunucuları bayağı doluydu. Korsanda 40 saat falan oynamıştım sarmıştı. Bir gün indirime girdiğinde almayı düşünüyorum.
Bütün Valve oyunları Source isimli oyun motorunu kullanmıyor mu yani CS:GO ile aynı fiziğe sahip olması gerekmez mi?
64 saatim var oynanır Vortex'e bekleriz.
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce CS Source satın aldım indirimde diye ve oyun çok hoşuma gitti.
Hala dopdolu serverlar var, sizce bu ne kadar devam eder?
Hala oynanır mı?
Adını verebilirsiniz bu arada. Sıkıntı çıkmaz. Başka konularda isim verenler olmuş. Bir sıkıntı gözükmüyor.Sunucuda Reyz diye bir üst yetkili vardı emincan diye de bir arkadaşı vardı aklınızda bulunsun belki işinize yarar.
Çok rahat oynanir hocam hem arkadaşında dediği gibi Vortex adında türk sunucusu var baya keyif alirsin.Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce CS Source satın aldım indirimde diye ve oyun çok hoşuma gitti.
Hala dopdolu serverlar var, sizce bu ne kadar devam eder?
Hala oynanır mı?
64 saatim var oynanır Vortex'e bekleriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.