CS1.6 oynayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sunucu reklamı yasak. Aynı şekilde Technopat adına sunucu, Discord veya başka yerlerde topluluk oluşturmak da yönetim izin vermediği sürece. Zira Technopat tescilli bir markadır.

Fakat buradan paylaşılacak ve geçici süreli bir sunucu kurulup üyeler oynayabilir. Kişi zaten bilgisayarına kuracakmış. Beraber oyun oynamaya engel yok :) Bir nevi oyun arkadaşlığı yani.

Sadece reklama ve dediğim gibi Technopat adına açılmış sunucu ve topluluklara karşıyız ve müsade etmiyoruz.

Discord vermek de yasak.
Ev internetiyle kurulacak olan sunucuda çok yavaşlıklar ve ping problemleri olabilir. Geçici olarak kendi sunucumdan kurabilirim aslında. Hafta sonu ben kurulum yapmaya müsaitim aslında. :) Reklam olmaması amacıyla sunucuyu geçici kurarız ve IP/DNS adresi şeklinde paylaşılır. Sokak yasağı bitince de sunucu geri açılmamak şartıyla kapatılır ve forumdaki adres kaldırılır.

Ev internetiyle kurulacak olan sunucuda çok yavaşlıklar ve ping problemleri olabilir. Geçici olarak kendi sunucumdan kurabilirim aslında. Hafta sonu ben kurulum yapmaya müsaitim aslında. :) Reklam olmaması amacıyla sunucuyu geçici kurarız ve IP/DNS adresi şeklinde paylaşılır. Sokak yasağı bitince de sunucu geri açılmamak şartıyla kapatılır ve forumdaki adres kaldırılır.
Yönetime iletiyorum. Ben bir aksilik göremedim. Sıkıntı olması durumunda konuyu takip edin buraya yazarım.

Gelişme var mı?
Sunucu kurulup IP adresi bu konu altından paylaşılabilir.
Cumartesi günü bitmiş olacak. :) Kendi web sitemin DNS adresiyle girilebilir şekilde oldu. Geçici olarak paylaşıp Pazar akşamı sunucuyu kapattığımda mesajı kaldırsak mümkün mü yoksa DNS adresini IP adresine dönüştüreyim mi? (Sahte sunucu IP adresi nedeniyle DNS şeklinde paylaşabiliyorum. Geçici olarak korumayı kaldırabilirim.)

Son düzenleme:
Sunucuya müsade etmiyoruz fakat herkes Steam ID yazabilir konu altına.

Yani sunucu kurmak, paylaşmak yasak.
Çok teşekkürler. Hafta sonu oynamak için 5-10 kişi bana Steam üzerinden ulaşırsa sunucu kurulumunu başlatacağım. Steam ID: hasanmerkit

Forum olarak zaten korsan içeriği desteklemiyoruz. Ayrıca indirimlerde Counter Strike 2 ₺ civarına satılıyor. Hatta Valve complete pack 15 ₺ kadar düşüyor. Bir zahmet sizi bu kadar eğlendirmiş oyunu satın alın.

Screenshot_4.png

Yaz indirimlerinde %90 ihtimalle indirime girer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı