CS1.6 oynayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu yeni gördüm. Forumu da gittikçe kullanmaz olduk. Neyse ne diyeceğim size, Oyunyöneticisinden 1 aylık CS1.6 server alayım oynayalım? Ne dersiniz? Siz hiç para vermeyeceksiniz ben verecem siz sadece konsola connect IP yazacaksınız yalnız kendi yaptığım mapları açacağım 😀

Kabulseniz, buraya özel facebook sayfası açayım orada buluşalım. Herkes 20 yaş üstü ise DC de olabilir. Şu aşağıdaki 3 paketten birisini alacağım hepinize de adminlik benden hediye 😜

server.png

Konuyu yeni gördüm. Forumu da gittikçe kullanmaz olduk. Neyse ne diyeceğim size, Oyunyöneticisinden 1 aylık CS1.6 server alayım oynayalım? Ne dersiniz? Siz hiç para vermeyeceksiniz ben verecem siz sadece konsola connect IP yazacaksınız yalnız kendi yaptığım mapları açacağım 😀

Kabulseniz, buraya özel facebook sayfası açayım orada buluşalım. Herkes 20 yaş üstü ise DC de olabilir. Şu aşağıdaki 3 paketten birisini alacağım hepinize de adminlik benden hediye 😜

Eki Görüntüle 557148
Çok teşekkür ederim. Adminliğe gerek yok Ben sadece oynarım.
20 yaş üstü değilim maalesef. :(

Tamam. Bekliyorum talep olursa açayım yalnız öyle az kişi sarmayacağı için en az 16-17 arkadaşımızın teşrif etmesi lazım. Konuyu takipteyim, önce facebook sayfası açarız, sonra paneli alırım ben.

Tamam. Bekliyorum talep olursa açayım yalnız öyle az kişi sarmayacağı için en az 16-17 arkadaşımızın teşrif etmesi lazım. Konuyu takipteyim, önce facebook sayfası açarız, sonra paneli alırım ben.
Ben ne dedim? Zaten ben de az kişi olduğu için sunucuyu açmadım hocam :D

5 sayfa yorumu okumadım 😀 şimdi oyuncuları saymak için okuyordum yeni gördüm. Farketmez açarım ben ama en az 16 kişi olmamız lazım ki 8 vs 8 yardıralım öyle 4-5 oyuncu olacaksak değmez.

Şuan 9 kişi olduk, bu konudaki 5 sayfa yorumu okudum ve açılırsa gelecek kişi sayısı şuan 9. Şimdi sv parola koymayız yabancılar da girer bir şekilde tamamlarız ama maksat teknopat üyeleri olsun, muhabbet sohbet ortamında oyunumuzu oynayalım birlikte eğlenelim. Yoksa yıllar önce açardım, şuan ölü yatırım olduğunu biliyorum zevkine üniversitede arkadaşlarla oynamak için açmıştım en son.

Sv sahibi dahil 9 kişiyiz bir 7 kişi daha gelebilirse makbul olur. Haberi olmayanları bekleyelim yoksa yavaştan etiketlemeye başlayacağım ben.

Şu an 9 kişi olduk, bu konudaki 5 sayfa yorumu okudum ve açılırsa gelecek kişi sayısı şu an 9. şimdi SV parola koymayız yabancılar da girer bir şekilde tamamlarız ama maksat teknopat üyeleri olsun, muhabbet sohbet ortamında oyunumuzu oynayalım birlikte eğlenelim. Yoksa yıllar önce açardım, şu an ölü yatırım olduğunu biliyorum zevkine üniversitede arkadaşlarla oynamak için açmıştım en son.

SV sahibi dahil 9 kişiyiz bir 7 kişi daha gelebilirse makbul olur. Haberi olmayanları bekleyelim yoksa yavaştan etiketlemeye başlayacağım ben.

Gelmek isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı