CS2 450 FPS fakat akıcı değil

Monitör DisplayPort ile bağlı Adaptive Sync, MBR, MBR Sync Low imput lag diye bir şey var adptive Sync açınca Low imput lag kapanıyor bu arada ben MBR en üst seviyede oynuyordum Hz olayı ghostlanma olayı olmasın diye yanlış mı bilmiyorum.
O zaman oyun içinden fps sınırlamanız gerekecek hocam. Çünkü fpsiniz hznizi aşarsa yırtılma olur. Oyun içinde zaten nvidia reflex ayarı var o da input lagı olabildiğince kısıyor(ekran kartı taraflı olanı) o da işinizi görecektir. Ayrıca fps sınırlamasını denetim masasından yapabiliyorsunuz, hatırladığım kadarıyla cs2de oyun içinde yok. Şimdi aceleniz yoksa yarın o ayarı bulup size anlatabilirim çünkü şuanda bilgisayarı açacak durumda değilim.

Ayni sorunu bende valorantta yaşıyorum bir çözümü yok bunun varsa bile kimse bilmiyor galiba 4 aydır çözemedim.

Hocam rica etsem V-Sync açabilir misiniz? Bu çözmezse başka yöntemleri deneriz.

Ya da mevcutsa G-Sync

Hocam rica etsem V-Sync açabilir misiniz? Bu çözmezse başka yöntemleri deneriz.

Ya da mevcutsa G-Sync veya FreeSync.

Monitör DisplayPort ile bağlı Adaptive Sync, MBR, MBR Sync Low imput lag diye bir şey var adptive Sync açınca Low imput lag kapanıyor bu arada ben MBR en üst seviyede oynuyordum Hz olayı ghostlanma olayı olmasın diye yanlış mı bilmiyorum.

V-Sync açarsanız sorun çözülür hocam. Kim bu sorunu yaşasa bunu söylüyorum ve çözülüyor.

G-SYNC açtım fakat şu an hareket ederken sanki duvarlarda çözünürlük düşüyor yaklaşınca duzeliyor.

Merhaba. Sistemim fena değil. Ryzen7 5700 X3D işlemci var 3060 Ti ekran kartı. Monitörüm de 280 Hz. En düşük 390 filan FPS alıyorum. Ama oyunu akıcı hissetmiyorum. Bilgisi olan var mi? Monitörüm Philips bh arada 24.5 inc 280 Hz olan.

Ayni sorun bende de var oyun 200 300 FPS ama 40 50 FPS gibi hissediyorum.

G-SYNC açtım fakat şu an hareket ederken sanki duvarlarda çözünürlük düşüyor yaklaşınca duzeliyor.
Yarını bekleyin fps sınırlandırarak halletmeye çalışalım hocam. Bu zamana kadar maalesef hiç G-Sync'e sahip bir monitörüm olmadı o yüzden yan etkileri neler bilmiyorum 🙁

Yarını bekleyin FPS sınırlandırarak halletmeye çalışalım hocam. Bu zaman kadar maalesef hiç G-Sync'e sahip bir monitörüm olmadı o yüzden yan etkileri neler bilmiyorum 🙁

Ben oyunu sabitledim 320 FPS'e ama yine de zımba gibi sabit kalmıyor ufak tefek oynuyor sürekli belki monitör ile alakalıdır bilmiyor bir sürü modu var hangisini ayarlayacağımi bulamadım daha doğrusu anlayamadım.

Ben oyunu sabitledim 320 FPS'e ama yine de zımba gibi sabit kalmıyor ufak tefek oynuyor sürekli belki monitör ile alakalıdır bilmiyor bir sürü modu var hangisini ayarlayacağımi bulamadım daha doğrusu anlayamadım.

Monitör bu arada Philips 24.5 inc 280 Hz.

Hocam 320ye ayarlarsanız akıcı hissetmeniz için 320hz bir monitöre ihtiyacınız olması gerekir dediğim gibi fps fazla hz düşük olursa yırtılma olacaktır bu da akıcı hissetmemenize sebep olacak. Fazla fps değil tam ayarında fps her zaman daha iyidir. 1 2 fps azalır veya artar fakat bunu hissetmezsiniz.

Monitör bu arada Philips 24.5 inc 280 Hz.
O halde tam 280e ayarlamanız sizin için en iyisi olacaktır.

Bu gece için oyun planlarınız var ve bu sorun engel oluyorsa açayım hemen bilgisayarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı