Arkadaşlar selamlar. Çoğu CS oyuncusunun bildiği üzere oyundaki hile sayısı bir hayli fazla en son ki rekabetçi oyunumda karşılaştığım hileden dolayı bir anlık sinirle hile alıp tek bir maç attım. Ondan sonra 1 hafta oyuna girmedim bile ama banlanmışım. CS oynamak için farklı bir hesap açmak zorundayım ama bir yol olarak banlanan hesaptaki CS'yi kaldır yapıp veya başka bir çözüm deneyip şu anki hesabıma tekrardan CS alabilir miyim?
Çoğu hileci oyunda raporlayinca falan gülüp hileyi daha da abartıyor. Bir süre banlanmayinca iyice abartıyorlar, sonra aniden gümlüyor hesapları. Ondan sonra yardım arayıp duruyorlar, valla çok seviniyorum böyle görünce. Ne oluyor yani hileyle adam vurunca, rank yükselince onu da anlayamiyorum ya neyse. Yeni hesap açmaktan başka çaren yok, ama üzülme hileyi o hesapta da kullanabilirsin.
Konunun başında belirttim doğru bir şey olduğunu da savunmuyorum zaten oyun içerisindeki büyük hilelerin banlanmadığını wh açtığım için banlandığımı söyledim mağdurum demedim.
Konuyu okumadan hileyi gördükleri anda yorum yapmak için yorum yapan arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum umarım karşınıza hile çıkmazda oyun oynarsınız.