Çözüldü CS2 banlanan hesapta yeni bir CS hesabı açılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Çoğu CS oyuncusunun bildiği üzere oyundaki hile sayısı bir hayli fazla en son ki rekabetçi oyunumda karşılaştığım hileden dolayı bir anlık sinirle hile alıp tek bir maç attım. Ondan sonra 1 hafta oyuna girmedim bile ama banlanmışım. CS oynamak için farklı bir hesap açmak zorundayım ama bir yol olarak banlanan hesaptaki CS'yi kaldır yapıp veya başka bir çözüm deneyip şu anki hesabıma tekrardan CS alabilir miyim?

Çözüm
Hayır, şu anki hesapta tekrardan CS oynayamazsın maalesef. Ban doğrudan Steam hesabına uygulanıyor.
Yeni bir hesap açmanız lazım hocam ve eğer içinde skin kaldıysa g. O.

Allah'tan para edecek her şeyi önceden satmıştım.

Yeni hesap açıp, oraya aynı numarayı girmeden tekrar seçkin alman lazım, bir daha da ne olursa olsun hile açma, raporla geç dostum.

Biz gibi adamları bulur zaten ne hileler var wh açtım diye hesaptan oldum Valve abinin canı sağ olsun :D :D

Çoğu hileci oyunda raporlayinca falan gülüp hileyi daha da abartıyor. Bir süre banlanmayinca iyice abartıyorlar, sonra aniden gümlüyor hesapları. Ondan sonra yardım arayıp duruyorlar, valla çok seviniyorum böyle görünce. Ne oluyor yani hileyle adam vurunca, rank yükselince onu da anlayamiyorum ya neyse. Yeni hesap açmaktan başka çaren yok, ama üzülme hileyi o hesapta da kullanabilirsin.

Wallhack actin ve ban yedin. Kendini acindirmaya calismasan mi acaba?

Konunun başında belirttim doğru bir şey olduğunu da savunmuyorum zaten oyun içerisindeki büyük hilelerin banlanmadığını wh açtığım için banlandığımı söyledim mağdurum demedim.

Konuyu okumadan hileyi gördükleri anda yorum yapmak için yorum yapan arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum umarım karşınıza hile çıkmazda oyun oynarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı