Merhaba CS2'de kasadan kukri bıçağı sertleştirilmiş kasa az aşınmış çıktı floatı 0.106 ne kadara ve nereden satışa koymalıyım?
Merhaba CS2'de kasadan kukri bıçağı sertleştirilmiş kasa az aşınmış çıktı floatı 0.106 ne kadara ve nereden satışa koymalıyım?
ByNoGame en mantikli secenek.
Guvenilirlik acisindan soyledim.Kesinlikle hayır çok fazla komisyon var bir sürü yabancı siteler varken en son bakılacak yerleden biridir.
Guvenilirlik acisindan soyledim.
Dogrudur hocam. Eskiden kalma aliskanlik Bynogame kullaniyorum ben. CSFloat’ı duymuștum.Yani evet ama çok kesiyor ama CSFloat emin olun daha güvenlidir buff kapandıktan sonra en çok kullanılan site.
Arka kısmında renk var sadeceFotoğrafını ve pattern float atar mısın?
Kesinlikle hayır çok fazla komisyon var bir sürü yabancı siteler varken en son bakılacak yerleden biridir.
CSFloat tavsiyemdir. Kripto hesabı açmanı öneririm en karlı öyle satarsın. Banka hesabınada çekiliyordu orada galiba.

csgoskins.gg

csgoskins.gg
				Arka kısmında renk var sadece
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.