CS2 durduk yere VAC ban attı

Eğer harbiden de hiçbir hile yazılımı kullanmadıysanız dün yayınlanan NVIDIA sürücü güncelleştirilmesinden olabilir. Ama şahsen çıktığı gün aynı sürücüyü ben de kurdum ve şimdiye kadar ban yemedim. Bakalım ileride yiyecek miyim, eğer harbiden de sürücü kaynaklı bir sorunsa çok geçmeden bunu düzeltirler. Kendinizden eminseniz sabırla bekleyin.

Sorunun NVIDIA kaynaklı olduğunu söylüyorlar ama AMD kullanıp VAC yiyende gördüm yakın zamanda. Sanırım bir ban dalgası yaşandı. Tabi emin değilim resmi açıklama beklemek lazım. Eğer haksız ban yediğinizi düşünüyorsanız yüksek ihtimal sorunu çözdükten sonra banınız açılır.

Sorunun NVIDIA kaynaklı olduğunu söylüyorlar ama AMD kullanıp VAC yiyende gördüm yakın zamanda. Sanırım bir ban dalgası yaşandı. Tabii emin değilim resmi açıklama beklemek lazım. Eğer haksız ban yediğinizi düşünüyorsanız yüksek ihtimal sorunu çözdükten sonra banınız açılır.

AMD ekran kartım bende ban yedim umarım düzelir en kısa sürede.

Dün arkadaşlarımla CS2 oynarken lobi sahibine hesabımın güvensiz olduğuna dair oyun içi bildirim geldi. Bildirimin açıklaması ise oyundan oyuna değişken skorlara sahip olmammış bugün de VAC ban yedim olarak gözüküyor hesabım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı