CS2 Dust 2 rank atlamıyor

55 tane maç kazandım hala gümüş 1. neden rank atlamıyor? Oyun mu bozuk yoksa daha maç kazanma mı gerekiyor?

Sistem bozuk arkadaşımla fresh hesaplarla baştan başladık ben 3 el arka arkaya 25 30 arası vurdum o 6 9 8 vurdu onu Nova 2 beni Silver 2 attı siz düşünün. (20 maç attım 17 Win'im var daha Nova'ya çıkamadım.)

Comp umurlarında değil, hileler umurlarında değil, premier matchmaking rezalet durumda 13k yız 17k atıyor. Hala rezil durumda kısacası, mecbur oynuyoruz :D

Sistem bozuk arkadaşımla fresh hesaplarla baştan başladık ben 3 el arka arkaya 25 30 arası vurdum o 6 9 8 vurdu onu Nova 2 beni Silver 2 attı siz düşünün. (20 maç attım 17 Win'im var daha Nova'ya çıkamadım.)

Arkadaşımında Dust 2 de 100'den fazla galibiyeti var hala gümüş 1 rank sistemi zaten bozuk onu biliyomda sadece Dust 2 oynadığım için değişmiyor olabilir mi?

Arkadaşımında Dust 2 de 100'den fazla galibiyeti var hala gümüş 1 rank sistemi zaten bozuk onu biliyomda sadece Dust 2 oynadığım için değişmiyor olabilir mi?
Alakası yok, zaten o mape özel bir rank. Sistem bozuk direkt, Valve paraya ihtiyacı olmadığı için hiçbir şeyi düzeltmekle uğraşmıyor sadece.

Dostum bozuk falan ama Silver I'de kalman da biraz yetenek meselesi, direkt komple oyunu suçlayamayız. Solo bir şekilde Dust II'de Legendary Eagle nasıl oldum o zaman bozuksa?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı