Oyun çok sıkıntılı, sanırım çarşamba günü büyük bir optimizasyon güncellemesi vs. gelecekmiş.Bu sistemde bu kadar kasıyorsa benim sistemi düşünemiyorum bile.
Oyun çok sıkıntılı, sanırım çarşamba günü büyük bir optimizasyon güncellemesi vs. gelecekmiş.Bu sistemde bu kadar kasıyorsa benim sistemi düşünemiyorum bile.
Bilgisayarım iyi, FPS'em de iyi ama yavaş yavaş düşüyor & kasıyormuş gibi hissediyorum diyorsanız, bu çözüme bir bakın.
Bu sorunları yaşıyordum ve az önce çözdüm, sizlerle paylaşmak istedim, dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
Not: Monitörünüzün Hz değerine sabitlemeniz gerekiyor.
Görselleri ekleyeceğim ve kırmızı kare içine aldığım ayarları uygulayın.
CS2'ye girin > ayarlar > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları.
Sonrasında ise: NVIDIA denetim masasını açın > 3D ayarların yönetilmesi gelin.
- Oyuncu kontrastını kapat.
- Dikey eşitlemeyi aç.
- En alttaki NVIDIA Reflex düşük gecikme ayarını kapat.
Yine aynısını: Program ayarlarından CS2'yi ekleyerek, düşük gecikme oranı modunu ultraya çekin ve kaydedin.
- Genel ayarlar bölümü.
- Düşük gecikme oranı modunu Ultra yapın ve kaydedin.
Steam'den ise çalıştırma seçeneklerine şu kodları yazın: -high -freq 144.
Eki Görüntüle 1955103Eki Görüntüle 1955105Eki Görüntüle 1955104
Öhöm.. 14 Şubat 2024'te 10 yıl oluyorAdam 6 yıldır burada ben 6 yıl önce kim bilir ne salaklıklar yapıyorumdur.
Öhöm. 14 şubat 2024'te 10 yıl oluyorlütfen.
6 değil.
Git CV'ME bak be ollommmAdam benim yaşımın çoğunu forum sitesinde geçirmiş abi git bir arkadaşlarınla falan gez gözünü seviyim 10 yıl ne![]()
Git CV'me bak be ollommmher şeyi yaşadım & yaşıyorum.
Vallahi çok sevinirim, dediğim gibi aynı sorunu ben yaşıyordum ve bende düzeldiki sistemimi gördüğünü varsayıyorum.
Valla birinci sayfada yazmıştım ama silinmişHocam sisteminiz nedir çok merak ettim'de.
Vallahi birinci sayfada yazmıştım ama silinmişanlayamadım sebebini.
Şey hocam sistemim şu: Ryzen 5600 - kinsgton 8x2 RAM - MSI GTX 1070 Ti.
Bu sistemde bu kadar kasıyorsa benim sistemi düşünemiyorum bile.
Valla çok sevinirim, dediğim gibi aynı sorunu ben yaşıyordum ve bende düzeldiki sistemimi gördüğünü varsayıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.