CS2 haksız yere ban yemek

Daiquiri

Hectopat
Banlanan kişi arkadaşım. Genelde hafta sonları 4 kişi beraber CS gireriz. Zaten çok iyi oynamıyor oyunu. Bugün tekrar girecektik. Güncellemeyi yaptı oyuna girdi. Banlanmışım dedi. Profiline girdik baktık. Kırmızı renkte oyun yasaklaması yazıyor. Fotoğrafı aşağı bıraktım. Kendisinin hileyle alakası yok. Normalde "haksız yere banlandım" diyenlere inanmıyordum ancak hile açmadığından adım kadar eminim. Zaten nasıl indirileceğini bile bilmiyordur. Bir ara AMD ekran kartı veya işlemcileriyle ilgili bir durumdan kaynaklı hesapların banlandığı söyleniyordu. O olabilir mi? Bu durumun sebebi ne olabilir ve ne yapmamız lazım?

1701800840431.png

Galiba bir hata varmış 1 haftaya düzelir diyorlar Steam desteğe yazın yine de hocam.

Şuan bir haksız banlanma sorunu var CS 2'de, yeni gelen NVIDIA sürücü güncellemesiyle alakalı olduğu düşünülüyor. Büyük ihtimalle açılacaktır çünkü birçok kullanıcı haksız yere yasaklandı oyundan.

Banlanan kişi arkadaşım. Genelde hafta sonları 4 kişi beraber CS gireriz. Zaten çok iyi oynamıyor oyunu. Bugün tekrar girecektik. Güncellemeyi yaptı oyuna girdi. Banlanmışım dedi. Profiline girdik baktık. Kırmızı renkte oyun yasaklaması yazıyor. Fotoğrafı aşağı bıraktım. Kendisinin hileyle alakası yok. Normalde "haksız yere banlandım" diyenlere inanmıyordum ancak hile açmadığından adım kadar eminim. Zaten nasıl indirileceğini bile bilmiyordur. Bir ara AMD ekran kartı veya işlemcileriyle ilgili bir durumdan kaynaklı hesapların banlandığı söyleniyordu. O olabilir mi? Bu durumun sebebi ne olabilir ve ne yapmamız lazım?

Eki Görüntüle 2042625

Eki Görüntüle 2042625
Hesabın banı açıldı. Teşekkürler cevaplar için.

Benim 32 gün oldu hala açılmadı Allah belalarını versin, zaten rank kasmak gibi derdim yok altı üstü 2 kaybedip 1 kazanıp sandığı alıp çıkıyordum.

Paralı hile alıp banlanıp geri açılanı gördümde ben neden hakettim 12 senedir oynuyorum Allah kahretsin bunları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı