CS2 hilelerine çözüm bulunmuyor

hayatzorgardas

Femtopat
Katılım
11 Mart 2024
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunda hile yok diyenler ya hilenin ne demek olduğunu tam bilmiyor ya da hile kullanan kesimlerden biri. Ben hile kullansam rakibin ruhu duymaz lakin kendime saygım olduğu için kullanmıyorum. Özellikle rankı olmayanlarlar %90 hile kullanıyor. YouTube'da Premier'de adamlar 26-27k rankla hile açıp canlı yayın yapıyorlar. Adam sıralamada ilk 500 de. Valve neden bunları banlamıyor?

Dün maç girdim 13 yaşındaki çocuk 54 kill aldı çocuk Türk. Niye hak yiyorsun diyorum herkes açıyor abi ne olmuş diyor. Kimileri hileyi abartarak duvardan bunny yaparak vuruyor kimileride sadece ınfo almak için kullanıyor. Faceitte de durum aynı. FACEIT çalışanlarında artık yetişemediklerini inanılmaz hile olduğunu e-mail üzerinden ticketime cevap verdiler. Anlamadığım şey emeğinle vurmadığın adamdan ne zevk alıyor bunlar.
Bazılarında güven faktörüyle alakalı olduğunu söylüyor alakası yok kardeşim güven faktörüm çok yüksek.Rakibin Steam profiline bakıyorum adam 50 saat CS oynamış ama xantares gibi oynuyor :)
 
Eksik bilgiye sahipsiniz. Oynadığınız tüm antihile kullanılan oyunlarda(Elden Ring dahil olmak üzere) kernel level bir antihile yazılımı var. Vanguard'ın tek farkı bu yazılımın oyun açık olmadığında da aktif olması. Dolayısıyla sizin mantığınıza göre CS'2 dışında neredeyse hiçbir Online oyunu oynamamanız lazım.

Bu bahanenin arkasına sığınıp güvenlik vs. gibi açıklamalar bana yeterli gelmiyor maalesef. Elbette veri güvenliği çok önemli olmakla birlikte bir çözüm üretmeyip hiçbir şey yapmamak çok daha aptalca bir çözüm maalesef.

Valve'i takip etmiyorsanız bu benim suçum değil adamlar zaten çalışıyor hileleri önleme konusunda bu gece major Update'i gelecek deniliyor. Ki CS2'nin Linux desteği var kernel seviyesinde çalışan bir anticheat yapamazlar. Hileler var evet ama CS de her xantarespeek yiyen karşısındakine hile diyor öyle de bir gerçek var. Valorant'ta csdeki gibi hileler fazla olsa Valorant batar lakin FACEIT diye bir gerçek var mmi sadece boş oyuncular oynar.
 
Artı -1 Eksi
Valve'i takip etmiyorsanız bu benim suçum değil adamlar zaten çalışıyor hileleri önleme konusunda bu gece major Update'i gelecek deniliyor. Ki CS2'nin Linux desteği var kernel seviyesinde çalışan bir anticheat yapamazlar. Hileler var evet ama CS de her xantarespeek yiyen karşısındakine hile diyor öyle de bir gerçek var. Valorant'ta csdeki gibi hileler fazla olsa Valorant batar lakin FACEIT diye bir gerçek var mmi sadece boş oyuncular oynar.
Hocam CS markası yıllardır hilecilerden çekiyor. Konu takip etmek değil. Ben de biliyorum adamların sunduğu vaatleri. Ancak bu ne bana ciddi geliyor ne de gerçekten işe yarayacağına olan inancım var.

Sonuç olarak çok uzun bir süredir oyun hilecilerden geçilmiyor ve Valve bu konuda henüz somut bir çözüm üretmiş değil.
 

Hile yok diyenlere acayip gülüyorum ya. Bu oyun baya baya normal bir rekabetçi oyunun 10 katı kadar hileci gelme olasılığı barındırıyor. Henüz geçen gün speed hackle 3 saniyede raund bitiren adamla oynadım, dalga mı geçiyorsunuz yok diyerek? Oyunda şu an hile koruma sistemi direkt olarak yok ve seçkin farketmeksizin hileci geliyor. Reddit, Steam forumlarına bir bakın isterseniz konuların %90'ı hangi içeriği barındırıyor.
Sonuç olarak aslında oyun şu an oynanmaz halde, bu kadar hilecinin olması false pozitif sonuçlara da gebe. Bu nedenle aslında bir şekilde tadını kaçıracak bir neden buluyorsun kendinde.

Birçok 5v5 rekabetçi oyunda üst ranklarda oynayan biri olarak söyleyebilirim ki CS 2 kadar hileci barındıran bir oyun yok maalesef. Bu durum çok fazla tat kaçırmakla birlikte oyundan da soğutuyor. R6-Valo gibi oyunlarda da hileci olsa da asla CS'nin 10'da 1'i kadar değil. Bunun yanında banlanan insanları bizzat kendim gördüğüm için de daha güvenli olduğuna eminim. Ancak henüz açıkça hile yapıp banlanan bir CS oyuncusunu "bizzat" görmedim maalesef.

Oyuna düzgün bir hile sistemi getirmedikçe insanların diğer oyunlara kayması çok olası. Açıkçası bu sıralar benim CS oynayasım gelmiyor. Ancak Valve'den de bu konuda bir adım atacağı konusunda bir çaba da sezemiyorum. Oyunu oynamamaktan başka bir çare yok gibi.
Dostum hile yok diyenler hilenin ya ne demek olduğunu tam olarak bilmiyor yada hile kullanan fancılar.Siz her ihtimale karşı reportlayın.

Acaba bu e-maili bizimle paylaşır mısın? İnandırıcı gelmedi çünkü.
Aynen ben konuşmaları sana atacak kadar salağım? bu memleketin tek akıllısı sensin.Sende git faceite at yada YouTube de içerik yap sonra benim başım ağrısın.Bak işine kardeş.Benim ispatlamama gerek yok bir hileciyi reportlama e-mail at senlede aynı konuşmayı yapacak zaten otomatik mesaj atıyorlar herkese.Fpl e-spor oyuncularının yayınlarını izle onların ağzından duy.
 
Son düzenleme:
Aynen ben konuşmaları sana atacak kadar salağım? Bu memleketin tek akıllısı sensin. Sende git FACEIT'e at ya da YouTube'da içerik yap sonra benim başım ağrısın. Bak işine kardeş. Benim ispatlamama gerek yok bir hileciyi reportlama e-mail at senlede aynı konuşmayı yapacak zaten otomatik mesaj atıyorlar herkese. FPL e-spor oyuncularının yayınlarını izle onların ağzından duy.

Bu kadar aksi cevap vermek yerine kişisel bilgi içeren yerleri siyahla kaplayıp direk atabilirdin, daha buradan yalan attığın açığa çıkıyor.
 
Bu kadar aksi cevap vermek yerine kişisel bilgi içeren yerleri siyahla kaplayıp direk atabilirdin, daha buradan yalan attığın açığa çıkıyor.
Biz düşünemiyoruz onu bir tek sen akıllısın.O zamanda fake shop diceksin aynen faceitle aramda kan davası var gir YouTube de izle hile videolarını.Bırak bu işleri işine bak.
 
Biz düşünemiyoruz onu bir tek sen akıllısın. O zamanda fake shop diceksin aynen FACEIT'le aramda kan davası var gir YouTube'da izle hile videolarını. Bırak bu işleri işine bak.

Yaşı küçük bir kardeşimsin büyük ihtimalle, lütfen bundan sonra sallarken kanıtlı sallamaya özen göster.
 
Oyunun hile koruması var ama zayıf, algılanması kolay ve güçsüz hileler VAC Net'e düşüyor. Düşürülen ya da düşen hileler açılan hesaplarda kısa bir süre içerisinde VAC yasağı alıyorlar. Bu sistem çok ters çalışmakta güçlüyü kovalamaz ama zayıfı yakalar gibi çünkü sağlam olan hileler asla yakalanmıyor hileyi tasarlayanlar Valve'nin getirdiği güncellemeye göre hareket ediyorlar hile sektöründe herkes aynı kapasitede değil. Bu yüzden güçlü olan dayanır. Hesabınız seçkin değilse ve temiz oynuyorsanız istediğiniz kadar temiz maç girin o bataklıkta her an hile açılabilir. Free status diye bir şey var hileye yaslanan hiçbir şeye saygı göstermiyor. Seçkin kısmında oyunun bu alanında da ne olacağı belli değil hilesine güvenen açıp yapıştırıyor şu anki CS2'de açıklar olduğunu düşünüyorum bir an önce önlemeleri lazım yoksa hileciler yararlanabilir. Güven faktörü bana göre kesinlikle işe yaramıyor çünkü açılan hile çok güçlü olduğu için güven faktörü sisteminin önüne geçiyor ve hesabın güvenilirliği hep yeşilde kalıyor ve kişinin hilesi algılanmadığı sürece bu durum devam edecek.
 

Geri
Yukarı