CS2 keyif verir mi?

liveforspeed

Megapat
Katılım
20 Mayıs 2016
Mesajlar
5.194
Makaleler
1
Çözümler
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yıllardır belli aralıklarla bırakarak CS 1.6 oynarım. Ama artık AFK'ların sunucuyu doldurması ve kaliteli sunucuların azlığından da dolayı CS2'yi bir deneyeyim diyorum. Oyunu Steam'den ücretsiz oynayarak keyif alabilir miyim kafa dağıtabilir miyim? Bir de CS:GO'da DM oynamıştım eski bilgisayarda kısa bir süre, 10 dakika ve 100 adam sınırı vardı ve oyun bölünüyordu çok gıcığıma gitmişti. Bu olay hala var mı?
 
Seçkin hesap yoksa pek tavsiye etmem.
Hala 10dk ama adam sınırı yok diye biliyorum. Ama 100 vuran da pek yok.
 
Seçkin hesapta bile karşılaşabileceğin durum senin rankına karşılık gelen adamlar aynı rankta olmana rağmen smurf hesap veya çok iyi oyuncular olunca ve senin takımdaki oyuncularda çok kötü performans gösterince ister istemez senin sinirlerini bozuyor buna iyi dayanmak gerekiyor çoğu zaman bu sebepten oyunu bıraktım tekrar geri döndüm ama sarması ve keyif vermesi için bir noktada belli bir aim ve reflekse ulaştıysan oluyor diğer türlü çok sıkılıyorsun adam vuramayınca karşındakiler direk kafadan vurunca
 
Arkadaşınız varsa evet, yoksa hayır başlamayın.
Bu da doğru ama ben mesela tek başıma oynuyorum. Arasıra sinirlerim ama devam ediyorum hala.

Dediğim gibi önceden çalışılmış belli bir aim ve reflekse sahipseniz maçı kaybetseniz dahi kendi vurduğunuz adam sayısını görüp bugün de iyi oynadık diyip rahatlayıp diğer gün oynamaya devam ediyorsunuz.
 
Dm atar geçerim ben beyler ya. :) Diğer türlüsüne fazla bulaşmam.
En temizi hemde aim geliştirir az çok. Ama DM' de serttir en azından sadece kendin olacağın için keyif alırsın.
 
Arkadaşlar indirdim oynadım, o acayip aim kayma hissi gene var alışkın da değilim fare dönmüyor gibi oluyor ama fg10 fare var zaten normaldir. Hassasiyeti 4.0 yaptım şimdilik yoksa dönmüyor.
Fakat bu oyun bildiğiniz kasıyor. Fps 100-120 civarı ama kasma bariz var. Fare polling rate değerinden olabilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı