CS2 optimizasyon ve çökme güncellemesi

• Konuyu başlatan 275713
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.309

275713

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar optimizasyon güncellemesi sanırım geldi oyun donmuyor ve iyi çalışıyor sizde durumlar nedir? Sizce geldi mi? Bana mı öyle geliyor? Şu an akıcı oynuyorum çökmede yok bir anda oyun esnasında donup görev yöneticisindende kapatmıyorum ama sanırım şimdilik olmadı bakalım oynayıp göreceğiz. Eğer gelmediyse ne zaman gelecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda shader önbellekleme sorunu zaten vardı, gece gelen güncellemeyle çözdüklerini söylüyorlar. AMD GPU'larda hala mevcutmuş, yakın zamanda o da çözülür. Sorunun ana kaynağı buydu yani.

1696335538026.png

Oyunda shader önbellekleme sorunu zaten vardı, gece gelen güncellemeyle çözdüklerini söylüyorlar. AMD GPU'larda hala mevcutmuş, yakın zamanda o da çözülür. Sorunun ana kaynağı buydu yani.

Eki Görüntüle 1965743
Teşekkürler hocam bende AMD ekran kartını kullanıyorum bende oyun esnasında donup kalıyordu ama oyun akıcıydı oyun esnasında donup düzelmiyordu bende Alt Tab yapıp Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyordum ve görev yöneticisinde yanıt vermiyor olarak gözüküyordu sanırım çöküyordu ama bunu düzelttiler herhalde daha da düzeltmeleri iyi oldu.

Crash sorunu çözülmüş yazıyor ve birkaç iyileştirme yapılmış.
Hocam peki optimizasyon?

Bunun için hiçbir şey yazmamışlar fakat eminim ki üzerinde çalışıyorlardır, oyunu zaten çıkarttıklarında yıllarca güncelleme gelmeye devam edecek demişlerdi.
Bana sanki düzeldi gibi geldi ama birkaç ayar yapmıştım sanırım ondan bu akıcılık var oyunda halen devam ediyor demek ki umarım düzelir.

Bana sanki düzeldi gibi geldi ama birkaç ayar yapmıştım sanırım ondan bu akıcılık var oyunda halen devam ediyor demek ki umarım düzelir.
Açıkçası ben i5 sistemim ile oyunu 200FPS+ oynuyorum fakat herkes çok şikayetçi anlayamadım. Düzeltirler ama koskoca Valve oyununu ortada bırakmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı