9400F ile rahatça oynarsınız hocam zaten, oyunda yine sorunlar var ama. Umarım düzeltirler.. 9400F
9400F ile rahatça oynarsınız hocam zaten, oyunda yine sorunlar var ama. Umarım düzeltirler.. 9400F
Optimizasyonla bir sorunum yok ama oyunda şöyle bi sıkıntı var, oyunu oynarken bi anda donup hiç bir şey yapamayım ctrl+alt+delete yapıyorum görev yöneticine giriyom gelmiyor yeniden başlatınca düzeliyor bu yüzd2n oyunu adam akıllı oynayamıyorum.Arkadaşlar optimizasyon güncellemesi sanırım geldi oyun donmuyor ve iyi çalışıyor sizde durumlar nedir? Sizce geldi mi? Bana mı öyle geliyor? Şu an akıcı oynuyorum çökmede yok bir anda oyun esnasında donup görev yöneticisindende kapatmıyorum ama sanırım şimdilik olmadı bakalım oynayıp göreceğiz. Eğer gelmediyse ne zaman gelecek?
Bende de oyun bir anda donuyor sizinki gibi düzelmiyor donup kalıyor öyle biraz bekliyorum gene aynı donmuş şekilde kalıyor kitlenmiş gibi sonra görev yöneticini açıyorum oradan kapatabiliyorum yanıt vermiyor diyor görev yöneticisinde bende bu yüzden adamakıllı oynayamıyorum.Optimizasyonla bir sorunum yok ama oyunda şöyle bi sıkıntı var, oyunu oynarken bi anda donup hiç bir şey yapamayım ctrl+alt+delete yapıyorum görev yöneticine giriyom gelmiyor yeniden başlatınca düzeliyor bu yüzd2n oyunu adam akıllı oynayamıyorum.
Amd CPU kullaniyorum ve değişen bir şey yok hatta son güncelleme daha garip bir hale soktu oyunu oynanmayacak kadar değil ama rahatsız ediyor.Arkadaşlar optimizasyon güncellemesi sanırım geldi oyun donmuyor ve iyi çalışıyor sizde durumlar nedir? Sizce geldi mi? Bana mı öyle geliyor? Şu an akıcı oynuyorum çökmede yok bir anda oyun esnasında donup görev yöneticisindende kapatmıyorum ama sanırım şimdilik olmadı bakalım oynayıp göreceğiz. Eğer gelmediyse ne zaman gelecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.