Hocam prime ve rekabetçi rankını açtıktan sonra sabahına veriyorlar, herkeste böyle oldu.Prime ve ranka sahip olan herkese gelmiyor zaten dalga dalga her gece dağıtılıyor. Alırsanız ve rank sahibi olursanız illaki gelecektir.
Düşer ama oyunun şu an oynanabilirliği çok düşük haberin olsun.Arkadaşlar çok CS2 oynayasım geldi seçkin alırsam CS2 bana da düşer mi? Zamanında ucuz diye almamıştım onun yerine skin almıştım şimdi pişman oldum 4 katına çıktı![]()
Hocam prime ve rekabetçi rankını açtıktan sonra sabahına veriyorlar, herkeste böyle oldu.Prime ve ranka sahip olan herkese gelmiyor zaten dalga dalga her gece dağıtılıyor. Alırsanız ve rank sahibi olursanız illaki gelecektir.
Girebiliyor.Merak ettiğim konu 6450k saatim var bana da çıktı ancak CS2 indiren bir daha CSGO girebiliyor mu?
Evet, oyunu açarken soruyoru hangi versiyonu açmak istediğini.Merak ettiğim konu 6450k saatim var bana da çıktı ancak CS2 indiren bir daha CSGO girebiliyor mu?
Evet, steam üzerinden "başlat" diyince CS2(TEST) ve CS:GO şeklinde çıkıyor.Merak ettiğim konu 6450k saatim var bana da çıktı ancak CS2 indiren bir daha CSGO girebiliyor mu?
Çatır çutur oynanıyor.Düşer ama oyunun şu an oynanabilirliği çok düşük haberin olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.