CS2 oyuna gelen hile nasıl bildirilir?

hörmöks

Femtopat
Katılım
2 Ocak 2024
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Karşı takıma 2 eldir hile geliyor sıkıldım artık.
Bizim takımda olsa oylama ile atacağız adamı ama karşı takım kullaniyor bu durumu.
Ben bu hileyi nasıl bildirebilirim?
 
CS2'de hiç raporlama yapmadım ama TAB'a basıp isminin üzerine gelip sağ veya sol tık yapmayı deneyin, muhtemelen rapor menüsü açılır.
 
Oyunun VAC sistemi şu şekilde olduğu için. CS:GO'da hileleri engelleyememeli için bir ton bahane uydurdular ardından CS2'de hileye yer yok dediler. Oyunda yine aynı hileler beta sürecinden bu yana kol geziyor. Son 3 aydır sürekli CS2 oynuyorum ve defalarca hile reportladım 1 tanesi bile VAC yemedi. Oyuncunun Steam profiline girip ilaveten oradan bildirebiliyorsunuz daha detaylı şekilde ancak Valve'in umurunda bile değil.
 

Dosya Ekleri

  • Eo5tXxVXcAkS9C8.jpg
    Eo5tXxVXcAkS9C8.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 13
Maalesef VAC hiçbir işe yaramıyor. Seçkin 22-23K puanim. Her maç olmasa da 10 maçtan birinde hile geliyor. Üstelik kullanmaktan hiç çekinmiyorlar. T baseden CT basedeki herkesi öldürüyorlar. Oyun içindeki rapor sistemi zaten bir işe yaramıyor, ticket atmamiza rağmen yine değişen bir şey olmuyor. Hile kullananların söylediklerine göre bu hilelere para verdikleri için oyun tarafından banlanmiyor yani göz yumuluyor.
 
Hile kullananların söylediklerine göre bu hilelere para verdikleri için oyun tarafından banlanmiyor yani göz yumuluyor.

Bir arkadaşım 4 yıl önce bu tarz bir hile kullandı, hem ticket attım hem de oyun içinden reportladım. Dediğiniz gibi 4 yıldır halen ban yemedi, hatta halende karşı tarafta biri hile açarsa ya da smurf gelirse hileyi açıp maçı geri çevirmektende çekinmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı