Çözüldü CS2 oyunda anlık takılmalar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaan212

Hectopat
Daha fazla  
CS2 daha çıkmadan da CS:GO'da da son zamanlarda oluyordu, eskiden hiç olmazdı ancak son 2 aydır falan oyunda anlık takılmalar oluyor. Pingim genellikle 40-50 civarı seyrederken FPS'im de 70 civarı, zaten CS:GO'da da olduğu için donanımdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İnternet hızımda 30Mbps olduğu halde bu anlık takılmalar çok sık oluyor özellikle akşam vakti oynadığımda. Nedenini bilen var mı? Çözümü var mı? Örnek olması için kendi çektiğim videoyu da ekliyorum, şu linkten bakabilirsiniz; video.

Valve daha adamakıllı çıkartamadı oyunu 3 4 ay bekle hepsi düzelir şu an oyunu toxic Valorant kitlesi oynuyor kendi kitlesi bile oynamak istemiyor oyunu.

CS2 daha çıkmadan da CS:GO'da da son zamanlarda oluyordu, eskiden hiç olmazdı ancak son 2 aydır falan oyunda anlık takılmalar oluyor. Pingim genellikle 40-50 civarı seyrederken FPS'im de 70 civarı, zaten CS:GO'da da olduğu için donanımdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İnternet hızımda 30Mbps olduğu halde bu anlık takılmalar çok sık oluyor özellikle akşam vakti oynadığımda. Nedenini bilen var mı? Çözümü var mı? Örnek olması için kendi çektiğim videoyu da ekliyorum, şu linkten bakabilirsiniz; video.

Bende de vardı ayarlardan yenileme hızını 144'e alınca düzeldi. Varsa dene, kaç destekliyorsa monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun bozuk şu an çok fazla hata var birkaç ay bekleyip öyle girmeyi deneyin. İnternetinizde paket kaybı da olabilir onlara bakın.

Bu ping çıktığında ya da paket kaybı oluştuğunda olan bir şey, anlık pinginizi takip ettiniz mi?
Bu ping çıktığında ya da paket kaybı oluştuğunda olan bir şey, anlık pinginizi takip ettiniz mi?
netgraph komutundan açtığımda genelde yeşil seyrederken bu takılmalar olduğunda ufak kırmızılıklar oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı