CS2 seçkin alınır mı?

BaranMiller

Decapat
Daha fazla  
Seçkin almayı düşünüyorum Cumartesi günü. Alınır mı, alınmaz mı? Her gün CS oynayan biri değilim. Duyduğuma göre her hafta level atlayınca drop veriyor. Her hafta level atlayıp sonraki haftayı bekler, yine level atlarım. Maksimum bu şekilde oynarım. Sizce alınır mı? Şu an 15 dolar, yani 500 TL. Düşen kasalar 0.2, 0.3 ve 70-80 dolar arasında değişiyormuş. Sizce alınır mı?

Alınır, pasif gelir olarak düşünebilirsiniz.

Seçkin almayı düşünüyorum cumartesi günü. Alınır mı? Alınmaz mı? Her gün CS oynayan biri değilim. Duyduğuma göre her hafta level atlayınca drop veriyor. Her hafta level atlayıp sonraki haftayı bekler, yine level atlarım. Maksimum bu şekilde oynarım. Sizce alınır mı? Şu an 15 dolar, yani 500 TL. Düşen kasalar 0.2, 0.3 ve 70-80 dolar arasında değişiyormuş. Sizce alınır mı?

Alınır çıkanları satarak parası çıkıyor zaten.

Seçkin almayı düşünüyorum Cumartesi günü. Alınır mı, alınmaz mı? Her gün CS oynayan biri değilim. Duyduğuma göre her hafta level atlayınca drop veriyor. Her hafta level atlayıp sonraki haftayı bekler, yine level atlarım. Maksimum bu şekilde oynarım. Sizce alınır mı? Şu an 15 dolar, yani 500 TL. Düşen kasalar 0.2, 0.3 ve 70-80 dolar arasında değişiyormuş. Sizce alınır mı?
70-80 dolar düşmez o kadar abartmaya gerek yok da yinede alınabilir ama ben almadım.

Alınır hocam bende 2 tane var parasını her türlü çıkarıyor kasaların fiyatı belli rüyalar kasası 2 dolar her hafta düşürürseniz extra skin veya oyun alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı