Hafta 0.50 dolarlık bir kasa için her hafta 3 saat kasa düşürmeye uğraşacaksan CS2 al. En kötü kendini 30 haftada geri kazanırsın. CS 2 bin saat oynarsın Cyberpunk 2 bin saat oynamacamasın diyen arkadaşın Allah yardımcısı olsun bu arada.
1 yıl fazla abartmışsın. Sırf bu ay 2 kere rüyalar ve kabuslar kasası düşürdüm ki zor düştüğünü biliyoruz 15 dolar paranın droplardan maksimum 5 ayda çıkacağını düşünüyorum ki bu bile bence abartı.Yılda parası çıkıyor ama 1 yıl az bir süre değil
TL zamanında oyunlar ucuz olduğu için yeterli oluyordu ama dolar zamanında aylık 1,2 dolar civarı garanti getirisi olması... Bu da 1 yılda 12-24 dolar ediyor.1 yıl fazla abartmışsın. Sırf bu ay 2 kere rüyalar ve kabuslar kasası düşürdüm ki zor düştüğünü biliyoruz 15 dolar paranın droplardan maksimum 5 ayda çıkacağını düşünüyorum ki bu bile bence abartı.
5 yıldır seçkin kullanıyorum şu oyun sayesinde aldığım oyun sayısının hesabı yok özellikle TL zamanında.
Eki Görüntüle 2549531
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.