Çözüldü CS2 seçkinde normaldeki gibi hile çok fazla çıkıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
CS2 seçkinde normali gibi hile her 2 maçta 3 geliyor mu?

Bu arada bir sorum daha olacak: FACEIT oynamak istiyorum ama TPM 2.0 istiyor ve ne olduğu adına bir bilgim yok. O konuda da bilgi verirseniz iyi olabilir.

Trust factorun yuksekse 5 maçta 1 legit hileci geliyor o kadar o kadar fazla değil ama FACEIT oynaman daha iyi TPM 2.0 çözümü için BIOS ayarlarından sanallaştırmayı kapat bir arkadaş böyle çözmüş.

Bu arada bir sorum daha olacak: FACEIT oynamak istiyorum ama TPM 2.0 istiyor ve ne olduğu adına bir bilgim yok. O konuda da bilgi verirseniz iyi olabilir.

Trust factorun yuksekse 5 maçta 1 legit hileci geliyor o kadar o kadar fazla değil ama FACEIT oynaman daha iyi TPM 2.0 çözümü için BIOS ayarlarından sanallaştırmayı kapat bir arkadaş böyle çözmüş.

Çözüm

Sağ ol reis.

Uzun zamandır CS 2'de hile görmüyorum. Belki yirmi maçta bir görüş hilesi geliyordur.

Cevabınız için ikinize de teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçkinde de hile olur ama çok daha az olur. Yine de şansa bağlı ama.

TPM de bilgisayarın güvenliği ile alakalı bir özellik.

Burada da nasıl açılacağı var.

Arkadaşlar CS2'de hile konuşuldugu kadar yok benim Premier elom 18k civarı FACEIT elom 1900 FACEIT'te zaten şu ana kadar hiç hile gelmedi karşıma (belki legit gelmiştir ama ben hiç fark etmedim) Premier'de şu yeni CS2'den beri karşıma hiç mevlana falan gelmedi legit hilede maksimum 2-3 kere gelmiştir

İnsanlar kötü oynadıgı için her önüne gelene hile diyorlar.

Seçkinde daha fazla var hile. Hile azalacak diye alacaksanız almayın.
Tamam zaten asıl alma sebebim droplar vb. içindi ilgin için teşekkür ederim

Arkadaşlar CS2'de hile konuşuldugu kadar yok benim Premier elom 18k civarı FACEIT elom 1900 FACEIT'te zaten şu ana kadar hiç hile gelmedi karşıma (belki legit gelmiştir ama ben hiç fark etmedim) Premier'de şu yeni CS2'den beri karşıma hiç mevlana falan gelmedi legit hilede maksimum 2-3 kere gelmiştir

Teşekkür ederim bilgilendirmen için

Tamam zaten asıl alma sebebim droplar vb. içindi ilgin için teşekkür ederim

Droplar için alacaksan al, önceden Max 2 dolar falan atıyordu %1 şansla aktif drop poolda olmayan kasalardan düşürmezsen falan ama artık aktif drop poola yeni skinler eklendiğinden 5, 10, 30 dolar çıkartabiliyorsun.
Yan hesaba Prime çektim ilk haftadan 10 dolarlık USP düşürdüm mesela.

Ne demek yok. 2 günde 25 maç açtım 10 unda hile var. Öyle her öldüğümde hile diyecek biri değilim. Bariz belli. Maç boyu ssg takılıyolar. O kadar belli ediyolar ki nasıl ban yemiyolar anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı