CS2 sonradan ban atar mı?

İstediğin gibi girebilirsin dostum dediğim gibi steamini de verirsen skin verebilirim sana 1 ay sonra geri dönüş yapacaklardır.
Çok doğru dedin hocam.

Bence de siz nickinizi verin hocam duo girelim.

İyi sosyaller.
Valorant hesabımı satıp CS2 oynamaya başlayacağım.
CS2 hesabıma birkaç bin TL'lik skinler almayı düşünüyorum.
-Asıl konu önceden CS2'de çok hile var diye ben de hile kullanmıştım, ileride bu sebepten dolayı ban yer miyim?

Herkes yanlış anlamış ben oyunda hileler var diye hile açıyorum. Karşıma hile gelirse ESP açıyorum sadece. Ve ayrıca bu kimseyi alakadar etmez ben 1-2 oyun dışında her oyunda legit bir şekilde hile kullanıyorum bana umarım ban yersin diyen kişilerden hilesiz bir şekilde kat kat daha iyi oynadığımdan da eminim.

Herkes yanlış anlamış ben oyunda hileler var diye hile açıyorum. Karşıma hile gelirse ESP açıyorum sadece. Ve ayrıca bu kimseyi alakadar etmez ben 1-2 oyun dışında her oyunda legit bir şekilde hile kullanıyorum bana umarım ban yersin diyen kişilerden hilesiz bir şekilde kat kat daha iyi oynadığımdan da eminim.

İyi oynadığın kimseyi ilgilendirmez kardeş açmayacaksın hile açıp ban yiyince de ağlamayacaksın.

" Ben hile açıyorum ama karşıma hile gelince açıyorum yoksa açmam yani hile kullanmıyorum."
Ayrıca bizden kat kat iyi oynuyorsan nickini verebilir misin?
Kanıtlarsın hem.

Umarım ban yersin bizden iyi oynayıp oynamaman umrumuzda bile dğeil.

Face it de bile karşıma hile geliyor diye bende açmıştım bu kadar ne zorunuza gidiyor anlamadım ben FPS oyununda sadece karşıma hile gelirse hile açarım.

Ne yapalım şimdi sana hile değilsin mi diyelim?
Hile açmışsın cezanı çekmelisin bu olayın diğer hileler ile ilgisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı