Hocam, dahi misiniz? Graph'ı bu yüzden kapattılar, şimdi anladım. Belki de 128 tickrate kullanılıyordur ve subtick teknolojisini daha önce kullanmadığımız için psikolojik olarak subtick var gibi hissediyoruzdur.Bence yok var gibide o hissi alamadım “+graph” kapatmalarından belli.
Hocam, dahi misiniz? Graph'ı bu yüzden kapattılar, şimdi anladım. Belki de 128 tickrate kullanılıyordur ve subtick teknolojisini daha önce kullanmadığımız için psikolojik olarak subtick var gibi hissediyoruzdur.
Yok hocam, gerçekten graph bu yüzden kapatılmış olabilir.Hocam övdünüz mü, gömdünüz mü bilmiyorum ama dediğiniz son şeye katılıyorum.
Oyun motorunda o kod bulunmuyor, kaldırma değil.Yok hocam, gerçekten graph bu yüzden kapatılmış olabilir.
Oyun motorunda o kod bulunmuyor, kaldırma değil.
Bence kaldırılmıştır oyunu baştan yapmadılar ya CS:GO temelinin üzerine yaptılar, sanmıyorum.
Motor değişti dostum şaka mısın? Hiç kodlara baktın mı? Bir sürü kod kaldırılmış/değişmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.