CS2 Valve anti-cheat durduk yere banladı

cdentypeek

Hectopat
Daha fazla  
Asagida gordugunuz hatayi aliyorum, oyun dosyalarini dogrulamayi falan denedim fakat sonuç gene ayni. Bilgisayarimda herhangi bir hile yazilimi bulunmuyor bu arada.

16940288414548169618591152067079.jpg

1- Oyun dosyalarını doğrulayın.
2- CS:GO başlatma seçeneklerinde yazan herhangi bir komut var ise temizleyin.
3- Bilgisayarı yeniden başlatın ve arkada hiç bir program çalıştırmadan, Steam üzerinden oyuna giriş sağlayıp tekrar deneyin.
NOT: Bazen bu tür hatalar oyundan da kaynaklı olabiliyor, genellikle bir kaç saate çözülmüş oluyor, söylediklerim dışında aklıma başka çözüm gelmedi.

Cheat Engine tarzı kod değiştirmeyi sağlayan arka planda açık program var mıydı?

Hayir.

CS:GO Steam özelliklerinde başlatma seçeneklerinde -Refresh -high gibi komutların yazıldığı yer var, burada bulunan tüm komutları silmeyi deneyin.

Denedim ve olmadi.

1- oyun dosyalarını doğrulayın.
2- CS:GO başlatma seçeneklerinde yazan herhangi bir komut var ise temizleyin.
3- bilgisayarı yeniden başlatın ve arkada hiçbir program çalıştırmadan, Steam üzerinden oyuna giriş sağlayıp tekrar deneyin.
Not: Bazen bu tür hatalar oyundan da kaynaklı olabiliyor, genellikle birkaç saate çözülmüş oluyor, söylediklerim dışında aklıma başka çözüm gelmedi.

Yaptim, ama oyundan kaynakli galiba bilemiyorum.

Asagida gordugunuz hatayi aliyorum, oyun dosyalarini dogrulamayi falan denedim fakat sonuç gene ayni. Bilgisayarimda herhangi bir hile yazilimi bulunmuyor bu arada.

Eki Görüntüle 1934514

Bunun çözümü çok basit kısa yola eklediysen oradan açıyorsan bu hatayı alman normal. Oyunu Steam'den aç limited test seç düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı