CS2 vs Valorant

Bu konuda şöyle bir teorim var.

Neden herkes CS2 oynayıp Valorant oynamaz ya da Valorant oynayıp CS2 oynamaz diye düşünüyor anlamadım ben hem CS:GO oynuyorum hem Valorant oynuyorum. Tamam CS her halükarda çooook daha iyi fakat bir birini bitirme muhabbeti olmaz çünkü iki oyunun da belli bir kemik kitlesi var. Örneğin; CS bitti herkes Valorant oynuyor dediğinde bile CS'nin oyuncu sayısı 1M du. Muhtemelen Valorant'nun da o sırada Max 1.5 - 2M arasıydı. Buna rağmen Valorant bitiremez şöyle bir şey olur örneğin Valorant da bazı şeyleri düzeltmeye gider o zaman belki daha sağlam tutulur.
 
Valorant'ta ajanlara öyle bir özellikler eklemişlerki en güçlü ajandan en güçsüz ajanına kadar ajan var CS:GO'da böyle bir durum yok herkes eşit (terörist-anti terörist silahları hariç)
 
Valorant'ta ajanlara öyle bir özellikler eklemişlerki en güçlü ajandan en güçsüz ajanına kadar ajan var CS:GO'da böyle bir durum yok herkes eşit (terörist-anti terörist silahları hariç)
E9z54bvXMAM1UzG.jpg
 
Siz anlamazsınız :D
Birader Valorant R6 veya LoL gibi değil ki. Saldıran taraftan bir ajan seçilince savunan taraftan seçilemiyor diye bir şey yok. Sende git adam gibi ajan mainle, onunla oyna iyi ol. Ne alakası var? dediğiniz saçma bir kıyaslama.

Ayriyeten ajanlar sınıflara ayrılıyor, sınıfları içerisinde ajanları kıyaslayabilirsin, senin dediğin gibi bu şekilde kıyaslama yapılamaz. Bence siz bunları anlamazsınız :) :) :) :)
 
Birader Valorant R6 veya LoL gibi değil ki. Saldıran taraftan bir ajan seçilince savunan taraftan seçilemiyor diye bir şey yok. Sende git adam gibi ajan mainle, onunla oyna iyi ol. Ne alakası var? Dediğiniz saçma bir kıyaslama.

Ayrıyeten ajanlar sınıflara ayrılıyor, sınıfları içerisinde ajanları kıyaslayabilirsin, senin dediğin gibi bu şekilde kıyaslama yapılamaz. Bence siz bunları anlamazsınız :) :) :) :)

Dediğimi iyice okusanız anlarsınız mesela chyper ve Reyna eşit derecede bir ajan değil.
 
Bu dediğinize mesajımda değindim? İki ajanda aynı klasmanda ajan değil çünkü? Anlamıyor yahu, yazık :D

Siz dediğimi anlamıyorsunuz size diyorum ki bu 2 ajan eşit değil bu yüzden P2W gibi bir şey bu para değil ama en güçlü ajan kimdeyse o kazanır gibi bir şey mesela Viper'in ultisi adamların canını 1 bırakıyor karşıdaki adam 1 canla ne halt edecek? CS:GO'da bu durum söz konusu değil.
 

Geri
Yukarı