Çıkan skini kullanacaksan aç bu arada bir şey olacağını sanmıyorum. Sadece kullanacaksin nakite cevirmeyeceksin sonuçta.
Yok hocam satarım direk ak Safari ağından devam
Çıkan skini kullanacaksan aç bu arada bir şey olacağını sanmıyorum. Sadece kullanacaksin nakite cevirmeyeceksin sonuçta.
Araba senin faydana bir şey. Skin ise oyun içerisinde kullandığın, gerçek hayatta faydana dokunmayan bir sey. Hevesini alacaksa açsın çıkan skini kullansın.Saçma, kumar ile araba alacaksın ancak arabayı bir daha satmayacaksın
Zaten bir cacık çıkmaz. Şans oyunu sonuçta, gerek yok yapmana.
Evet arkadaşlar, bir sorum olacak. Açacaktım ama kafama dank etti. Şimdi ben kasa açacağım, anahtarı arkadaş ödeyecek; kasa da benim, yaklaşık 2–3 yıl önce aldığım seçkinden düşen kasalardan. Yani sonuç olarak kasaya para vermiyorum, anahtara para vermiyorum. O yüzden kararsız kaldım, haram sayılır mı sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Belki bıçak çıkar ümidi ile açtığın için haram sayılabilir ben kendimden örnek vereyim kimseden çalmadığım sürece o para benim için helaldir gider trade de atarım faizde yerim benim için değişen bir şey yok.
Dinde senin için benim için diye bir şey yok. Haram helal diyorsan faiz de yiyemezsin. İkisi de kuranın emri.
İnanç meselesi bende kendimi böyle kaldırıyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.