CS2'de koşarak vuran adam

Keşke maçı onun gözünden atsaydiniz o şekilde yorumlasaydik daha iyi olurdu.

Maç tekrarina girilebiliyorsa CS2'den adamin gözünden vuruşları yükleme şansınız var midir?

Maç tekrarına ulaşılabilirse neden olmasın.

Demoyu indirmeyi başardım fakat CS:GO'da demo izlenmiyor CS2'ye girip orada denedim fakat orada da izleyebileceğim bir yer yok şu an yapamıyorum ne yazık ki.

Bir de arkadaşlar CS2 oynayanlara soruyorum benim mermilerim gitmiyor gibi geliyor oyunda sizde de öyle oluyor mu? Yani ak ile adamın kafasına sıkıyorum bazen mermi gitmiyor ya da yıllardır alıştığım sprayı atıyorum ak de ama adama gitmiyor mermiler.

Kanka biz 5 pre oynuyoruz arkadaslarla ortalama CS de FACEIT 5 6 leveliz bir tane arkadaş da 10 level çok aşırı şekilde koşarak vurulduğumuz oluyor Valorant gibi aynı düzeleceğini düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yediğim vuruş videoda görebileceğiniz gibi bana garip geldi. Yani bu adam maç boyu böyle vurdu bize oynattırmadı. Nedir bunun akıbeti, nasıl yapıyorlar bunu?

Hocam bence bu doğal özellikle CS 1.6’ da bu durum çok yaşanıyor. Birde hocam fareniz alev almış tekerleğe o kadar abanılır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı