CS2'deki hilelerden nasıl kaçınılabilir?

gaziwwq

Decapat
Daha fazla  
2 gündür CS 2 giriyorum ve her maçta hileciler var. Kafa vuruşu 100 olan geliyor, duvardan vuran geliyor hile vs hile olmuş. Oyunun antihack sistemi berbat yok mu çözümü?

CS:GO'da bu kadar gelmiyordu.

Oyundan gram zevk alamıyorum bir de ban yemiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gündür CS 2 giriyorum ve her maçta hileciler var. Kafa vuruşu 100 olan geliyor, duvardan vuran geliyor hile vs hile olmuş. Oyunun antihack sistemi berbat yok mu çözümü?

CS:GO'da bu kadar gelmiyordu.

Oyundan gram zevk alamıyorum bir de ban yemiyorlar.

Premium alabilirsiniz.

Anti Cheat sistemi halâ berbat. CS GO ile aynı AC'i kullanıyor. Bu sebeple oyunun profesyonel E-Spor oyuncuları oyunu bıraktı. Face it diye bir şey varmış, 3. parti AC'ymiş sanırım. Ama onun hakkında pek bilgim yok. Hilecilerden kaçınmak için ya Face it dene, ya da oyunu bırak başka yapacak bir şey yok.

Seçkin Durumu Yükseltmesi satın aldınız mı? Bitmese bile baya bir düşürüyor.
Seçkinde de hile denk geliyor, kendimden biliyorum. Bunun seçkini ya da Free'si falan yok. Bu seçkin argümanı kadar saçma bir şey görmedim. Bir oyunu hilesiz oynamak için para vermek nedir? Bu yüzden Valorant'a ağır bir şekilde yenilmeye devam edecek.

Bunun sonucu olarak C# ve C++ öğrenip bende kendime hile kodladım 😂. Sonradan bıraktım CS'yi fakat eğlenceliydi. Hilelerden bıkmıştım herkes hileydi bende yazdım kendime ciddi oynamıyorsan yapabilirsin.

Seçkin almadan direkt FACEIT'ten oynayabilirsiniz varsa da oradan oynayın.

Bunun sonucu olarak C# ve C++ öğrenip bende kendime hile kodladım 😂. Sonradan bıraktım CS'yi fakat eğlenceliydi. Hilelerden bıkmıştım herkes hileydi bende yazdım kendime ciddi oynamıyorsan yapabilirsin.

Hocam helal olsun vallahi bunun ticaretini yapsanız aslında bayağı kâr edersiniz bence.

Hilelere maalesef çözüm yok yani CS de hile var Valorant'ta yok demek yanlış olur veya Rainbow da hile yok demek yine yanlış olur bu 3 oyunda da bin bir hileye denk geldim nasıl o kadar hile geldi diyebilirsiniz evet geldi her hilede gidip spinbot aimtrigger gibi oyunu tamamen karşıdakine şans vermeyecek şekilde kullanmıyor çoğu legittir bakın takımınız kazanıyor diyelim ve takımımızda hile varsa karşı takımda legitligi salar çevirmeye çalışır maçı hile kaybetmek istemez çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı