CS2'nin çok kötü olması

mataleon

Decapat
Arkadaşlar buraya kavga etmeye, başka bir oyunu övmeye gelmedim. Sadece bu konuda tek ben mi böyle düşünüyorum diye merak ediyorum. Yıllardır CS:GO oynayan biriyim. Oyun çıkmadan önce çok hypeliydim, oynadıktan sonra yok oldu bu heves. Daha sonra düzelir mi bilmem ama şu an bence oyun gerçekten çok kötü durumda. Mermiler gitmiyor, optimizasyon kötü, belki bilmediğim birkaç şey daha vardır. Sizce neden bu kadar kötü bir çıkış yaptı oyun? Bana göre CS:GO çok daha iyi, oturmuş bir oyundu. Yılların oyunu sonuçta. Ve FPS oyununda grafiğe bu kadar önem verilmesi (molotof, smoke, nade patlama efekti vs.) Bana saçma geliyor.

Eğer CS 2'yi hala devam etselerdi saf kitle oynamaya devam ederdi. Ve kazandığı para hep aynı civarlarda olurdu. CS2 sayesinde hem daha fazla oyuncu çekti hem de para. Kötü mü kötü ama şu anlık. Daha alışmadık oyuna.

Arkadaşlar buraya kavga etmeye, başka bir oyunu övmeye gelmedim. Sadece bu konuda tek ben mi böyle düşünüyorum diye merak ediyorum. Yıllardır CS:GO oynayan biriyim. Oyun çıkmadan önce çok hypeliydim, oynadıktan sonra yok oldu bu heves. Daha sonra düzelir mi bilmem ama şu an bence oyun gerçekten çok kötü durumda. Mermiler gitmiyor, optimizasyon kötü, belki bilmediğim birkaç şey daha vardır. Sizce neden bu kadar kötü bir çıkış yaptı oyun? Bana göre CS:GO çok daha iyi, oturmuş bir oyundu. Yılların oyunu sonuçta. Ve FPS oyununda grafiğe bu kadar önem verilmesi (molotof, smoke, nade patlama efekti vs.) Bana saçma geliyor.

Bence tıpkı CS 1.6 ve CS:Source gibi ayrı bir oyun olarak kalmalıydı CS:GO'da.

Katılıyorum, herkes sevindi CS 2 geliyor diye. CS:GO çok çok daha iyi bir oyundu. Az önce smoke attılar, FPS birden 60'a düştü 144'ten garip.
4070ti 7700x ile 260fpsten fazlasını gormuyorum bi de drop yiyor bu sistem 4kda rdr2 dlss olmadan 120 fps oynatıyor saka gibi optimizasyon

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı