CS2'ye yeni operasyon gelmesi

• Konuyu başlatan tarkkb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 8.532
Ben de aldım, 25 yıldızlık Deagle alırım kalana da kenara kasa atarım.

İşine karışmak gibi olmasın ama Deagle herkese farklı düşüyor. En iyi tahmin 5-10$ arasında kalır fiyatı. Bilet zaten 15$ ve biletin yarısını karşılaması mucize oluyor.

İşine karışmak gibi olmasın ama Deagle herkese farklı düşüyor. En iyi tahmin 5-10$ arasında kalır fiyatı. Bilet zaten 15$ ve biletin yarısını karşılaması mucize oluyor.

İşin kumar kısmı o zaten. Blue gem dediğimiz nadir pattern denk gelirse uçuk fiyatlardan elden çıkartılır her türlü.

Fiyatını çıkartması gibi bir niyetim yok hatıra kalsın diye alacağım Deagle'ı.

Anlamadığım bir nokta var şimdi 5 bilet 80 dolardan alınıyor bu da 2700 TL'ye falan denk geliyor şimdi o kadar oyun oynayıp 200 yıldız yaptık ve 100 tane kasa aldık kasaların fiyatı 1 dolardan 100 dolara satıldı ve burada 20 dolar gibi bir kar elde edildi

Asıl merak ettiğim konu şurada şimdi bu 80 dolara bilet almak için kendi cebindeki TL'yi Steam cüzdan kodundan yükleyip aldın ki burası çok önemli.

+Olarak da o kadar saat oynayıp sadece 20 dolar kar ettin ve bu karı cebine para olarak alamıyorsun Steam'de geçerli 100 doların oluyor bu durumda bu kar olarak nasıl adlandırılabilir oyun içerisinde ki dolar ile ne yapılabilir ki skinler zaten pahalıya satılıyor Steam'de bildiğiniz üzere ve parayla da sadece oyun alınabiliyor buradaki mantık nedir bu kar ı cebimize nasıl alabiliriz ben bu noktada kafam karışıyor bilen varsa aydınlatsın teşekkürler.

Anlamadığım bir nokta var şimdi 5 bilet 80 dolardan alınıyor bu da 2700 TL'ye falan denk geliyor şimdi o kadar oyun oynayıp 200 yıldız yaptık ve 100 tane kasa aldık kasaların fiyatı 1 dolardan 100 dolara satıldı ve burada 20 dolar gibi bir kar elde edildi

Asıl merak ettiğim konu şurada şimdi bu 80 dolara bilet almak için kendi cebindeki TL'yi Steam cüzdan kodundan yükleyip aldın ki burası çok önemli.

+Olarak da o kadar saat oynayıp sadece 20 dolar kar ettin ve bu karı cebine para olarak alamıyorsun Steam'de geçerli 100 doların oluyor bu durumda bu kar olarak nasıl adlandırılabilir oyun içerisinde ki dolar ile ne yapılabilir ki skinler zaten pahalıya satılıyor Steam'de bildiğiniz üzere ve parayla da sadece oyun alınabiliyor buradaki mantık nedir bu kar ı cebimize nasıl alabiliriz ben bu noktada kafam karışıyor bilen varsa aydınlatsın teşekkürler.
Kasaları aldıktan sonra minimum 2-3 sene tutman gerekiyor ki asıl değerine ulaşsın, o zaman asıl kâr ediliyor. Son operasyon kasasının fiyatına bakarsan demek istediğimi anlayabilirsin. Minimum 2-3 yıl kasaları tutmayacaksanız 5 tane pass almanın bir mantığı yok açıkçası.

Girdap Operasyonu bileti 130 TL idi mesela, şu an pazarda bir kasanın fiyatı anlık 6.33 Dolar. Bir bilet ile kazandığın tüm yıldızlarla kasa alırsan 50 kasa alabiliyordun öyle düşün aradaki kar payını.

Kasaları aldıktan sonra minimum 2-3 sene tutman gerekiyor ki asıl değerine ulaşsın, o zaman asıl kâr ediliyor. Son operasyon kasasının fiyatına bakarsan demek istediğimi anlayabilirsin. Minimum 2-3 yıl kasaları tutmayacaksanız 5 tane Pass almanın bir mantığı yok açıkçası.

Girdap operasyonu bileti 130 TL idi mesela, şu an pazarda bir kasanın fiyatı anlık 6.33 dolar. Bir bilet ile kazandığın tüm yıldızlarla kasa alırsan 50 kasa alabiliyordun öyle düşün aradaki kar payını.

Ya tamamda aga Steam parasını cebimize alamadığımıza göre senın dediğin 10.000 TL'ye kazıklı bir şekilde skin alıyoruz onu da 3.partiden 7000 TL'ye satıyoruz cebimize giren o 7K aşırı derecede kar sağlıyor mu örnek veriyorum senın dediğin o 130 TL diyorsunda şimdi fiyatlar o kadar ucuz değil 100 kasa almak için 2750 TL para veriyoruz senin dediğine gelelim 1 kasa 5 dolardan 100 kasa 500 dolar oda 17.000 TL gene kazıklı bir şekilde skin alıp onu 12'ye satıyoruz burada kazanç minimum 3 sene sonra 12.000 TL oluyor 2.750. X = 12.000'dan X 4.4'e tekabül ediyor e zaten asgari ücret 3 sene sonra gene X e bedel oluyor yani 4 katı falan yüksek olacak burada asıl kazanç 2 pantolon 2 gömlek 2 ayakkabı fiyatına oluyorsa kazanç 3 sene beklemenin ne anlamı var.

@Sencrom Tamam da bu bir oyun sonuçta, sana kâr garantisi veren yatırım platformu değil. Olayı alım gücüne çekecek kadar derin analiz kasmaya gerek yok. Çoğu kişi için Steam'de bakiyesini katlaması bile yeterli oluyor. Amaç sadece yatırımsa zaten CS2'ye para yatırmakla işiniz olmasın. Daha mantıklı alanlara yönelin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı