CS2'yi beğenmedim

Hayır güzel.

CS:GO'nun üzerine ekleme yapılmış hissiyatı var genel olarak CS:GO'ya büyük güncelleme diyerek getirebilirlerdi ama işte yeni bir heyecan yaratmak pahasına CS2 isminde çıkardılar.

Source 2'den dolayı be hocam alakası yok. 10 yıl geçmis normal yeni oyun olarak çıkartmaları. Ayrıca CS:GO'nun heyecana ihtiyacı var mı ki.
 
Hocam ben genel olarak beğendim silah hissiyatı özellikle AK-47 tarafında çok hoşuma gitti fakat oyun hiç CS:GO gibi akıcı hissettirmiyor 110 FPS sanki 30 40 fpsmiş gibi.
 
Ben de ilk başta üstün koru oynadım hiç begenemedim. Sonra birkaç el rekabaetci girdim nuke de ama çok güzeldi. Tabii ki CS daha güzel ama CS 2 de güzel.
 
Bakış açınıza göre değişir. Ben çok beğendim, sunucular güçlendirilmiş mermiler çok iyi gidiyor. CS:GO'da durum böyle değildi. Evet optimizasyon açısından vs şu anlık berbat ancak zamanla her şey düzelecektir. Olaya sadece grafik olarak bakmayın.
 
Ping sorunu, drop sorunu, grafik sorunu (düşük ayarda bozulmalar oluyor), grafikleri gerçekçileştirme, buglar, silahlar ve aim iyileştirilirse ve düzelttirilirse güzel bir oyun olacaktır.
 

Dediğiniz şeyler yakın zamanda düzelir diye düşünüyorum olmazsa 1.6 devam
 
Hayır güzel.



Source 2'den dolayı be hocam alakası yok. 10 yıl geçmis normal yeni oyun olarak çıkartmaları. Ayrıca CS:GO'nun heyecana ihtiyacı var mı ki.
CSGO'nun ismini yıllardır bilmeyen kalmadı CS2'yi yeni çıktı diyerekten oynamak isteyenler olacaktır ama CSGO'ya bir güncelleme esasında getirseler bilmeyen kişiler tekrardan bilmemeye devam edeceklerdi anlatmak istediğim o ki bana kalırsa pekte değişen bir şey olmamış oyunu ileriye taşıyan bir güncelleme getirememişler aksine kötüleştirdikleri silah sesleri gıcık edici türde olmuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…