CS2'yi beğenmedim

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 11.698
CS 2 taş gibi olmuş artık eskiye duyulan özlem yüzünden her eski olan şeye güzel demeyin.
Tıpkı GTA sandres ve GTA 5'te yaptıklarını şimdi CS'ye yapıyorlar.

CS2 bence çok güzel olmuş ama CS oynuyormuş gibi hissettirmiyor. CS:GO'ya sub-tick ve VAC live sistemi gelseydi daha güzel olurdu bence. Alışacağız zamanla yapacak bir şey yok CS:GO artık eskimişti bugün olmasa 1 sene sonra yine değişecekti. En azından hileler yok mermiler gidiyor.

Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?

Bana da en başta aşırı palak geldi özellikle dust II mapi ama ayarlardan prlaklık ayarı yapılabiliyormuş onu yapınca oyun bayağı düzeldi. Ek olarakcrosshair merminin gittiği yöne hareket edebiliyor açarsan o DM tarzı yakın savaşların döndüğü yerlerde çok işe yarıyor eğer spray kontrolünüz benimki gibi iyi değilse. Ve ben şunu fark ettim 5-6 kere üst üste DM attım ve mekaniklere alışmak zor oldu en garibime giden yere baktığımda ayaklarımın gözükmesi oldu fakat CS2'ye geçtiğimden beri Deagle ve AK-47 de kafadan vurarak kill alma oranım arttı örneğin 40 kill aldıysam 30-35 tanesi kafadan yapılan vuruşlarla.

Cs condition zero’dan beri aynı muhabbetler, yok aynı oyun eskisi daha iyiydi, source çıktığında topa tutulmuştu kimse sevmemişti Go çıktığında source değere bindi cs2 çıktığında Go değere bindi, hiç yenilik yok diyip Go’yu eleştirenler farklı olmuş diyor şimdi de, ayrıca grafik motoru değişimi şarttı 2004’ten kalan motoru kullanıyorlardı hala en azından şuan güncel ve üstüne çok rahat ekleme yapılabilecek bir altyapıya geçtiler bir kaç aya da iyice oturur içerikler gelmeye başlar.

Oyun sistem dostuydu çoğu bilgisayarda açabilirdin güçlü bilgisayarı olmayanlar için kötü oldu.

Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?
Görsel güncellemeye CS2 dediler yani başka ne bekliyordun? Oyun berbat ama düzeltmek isterler mi? Tabii ki hayır neden uğraşsınlar.

Hayatımda hiç cs oynamadım ve oynamaya cs2 ile başladım. Mermi gidiş grafiği bana inanılmaz iyi geldi. Parlaklık başta benide şaşırttı bu zamana kadar sadece cs1.6 oynadığım için. Ama alıştım hemen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı