CS2'yi beğenmedim

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 11.880
Hayır güzel.

CS:GO'nun üzerine ekleme yapılmış hissiyatı var genel olarak CS:GO'ya büyük güncelleme diyerek getirebilirlerdi ama işte yeni bir heyecan yaratmak pahasına CS2 isminde çıkardılar.

Source 2'den dolayı be hocam alakası yok. 10 yıl geçmis normal yeni oyun olarak çıkartmaları. Ayrıca CS:GO'nun heyecana ihtiyacı var mı ki.

Hocam ben genel olarak beğendim silah hissiyatı özellikle AK-47 tarafında çok hoşuma gitti fakat oyun hiç CS:GO gibi akıcı hissettirmiyor 110 FPS sanki 30 40 fpsmiş gibi.

Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?
Ping sorunu, drop sorunu, grafik sorunu (düşük ayarda bozulmalar oluyor), grafikleri gerçekçileştirme, buglar, silahlar ve aim iyileştirilirse ve düzelttirilirse güzel bir oyun olacaktır.

Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?

Dediğiniz şeyler yakın zamanda düzelir diye düşünüyorum olmazsa 1.6 devam 😀

Hayır güzel.

Source 2'den dolayı be hocam alakası yok. 10 yıl geçmis normal yeni oyun olarak çıkartmaları. Ayrıca CS:GO'nun heyecana ihtiyacı var mı ki.
CSGO'nun ismini yıllardır bilmeyen kalmadı CS2'yi yeni çıktı diyerekten oynamak isteyenler olacaktır ama CSGO'ya bir güncelleme esasında getirseler bilmeyen kişiler tekrardan bilmemeye devam edeceklerdi anlatmak istediğim o ki bana kalırsa pekte değişen bir şey olmamış oyunu ileriye taşıyan bir güncelleme getirememişler aksine kötüleştirdikleri silah sesleri gıcık edici türde olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı