CS2'yi beğenmedim

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 11.678
İnsanların Counter-Strike 2'ye bu kadar yüklenmesinin sebebi, CS tarafından uzun süredir ciddi bir yenilik getirilmemesiydi. Bu yüzden insanlar bu oyuna çok yüklendi de hâlâ birçok eksiği bulunmakta. Bir süre sonra muhtemelen unutulacaktır.

Sistemim çoğu oyuna Ultra high ve mediumda oynatacak bir sistem ve CS 2 de FPS bir anda 1-2'ye düşüyor ne kadar garip :D. Oyunda vs atmak için sunucu açamıyorsun atolye sunucuları yok adamlar arabayı yapmış ama tekerleri takmayı unutmuş. CS 2 benim için şu anda çöpten başka bir şey değil. Keşke CS'nin sunucularını kapatmasaydılarda belirli kişiler oynamaya devam etseydi...

CS 2 gereksiz yere çok gerçekçi olmuş. Sanki CS tayfasını boş verip yeni oyuncuların dikkatini çekmeye çalışıyorlar gibime geldi.

Yıllardır oynadığım Counter-Strike'ı bugün itibariyle bırakmaya karar verdim. Zira tek böyle düşünen ben de değilmişim. Tabii FPS oyunlarına karşı ilgim halen bitmedi. VALORANT veya R6'ya geçiş yapacağım. Sizleri de Valve'a oyuncuları dinlemediği için tokat atma amacıyla oyunu bırakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Oyuncuların eylemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı