DNX Mi8htyHunter
Decapat
Daha fazla
CS2'yi yanlışlıkla sildim. Bugün birkaç el CS oynayayım dedim sinir krizi geçirecektim neredeyse. Maç ve oyuncu eşleştirmelerinin mükemmelliği yüzünden oyunum mahvolup duruyor. Karşıya neredeyse global denecek rakipler atıyor (belki hile bile olabilir benimle aynı düşünenler de vardı maçta) ve 5-6 oyunum bu şekilde üst üste mahvoldu maçları zaten 4-13 5-13 kaybediyoruz. Ve bunlar üst üste gelince acaba hile olan var mı diye bir maçları indirip izlemek istedim ve bilin ne oldu, CS2'de maç tekrarını izleme özelliği aylardır yok ve eklenmediği için indiremedim bu yüzden gideyim bari CS:GO'da indireyim dedim ( CS:GO'yu betalardan indirmiştim) Ama onu da kaldırmışlar sinirlerim bozuldu gerçekten zaten kalkmıştı şimdi oyunun ana ekranını bile göremeyeceğiz Valve sağ olsun (ne istedilerse artık halihazırda bütün sunucuları silinmiş oyundan). Ama belki hata bendedir belki silinmemiştir diye betalarda DLC'lerde dolaşıp aradım biraz bende (zaten yüklüydü eminim ama kaybolmuş) her neyse yine bulamadım ve bu sırada başka bir betanın indirmesini başlatmışım yanlışlıkla, onu durdurup silmeye çalıştım bir baktım komple CS2'yi silmişim. Birdaha yüklemeyi düşünüyorum ama gerçekten çok soğudum oyundan. Ayrıca ayarlarım Crosshair'ım duruyor mudur onu da bilmiyorum eğer hepsi sıfırlandıysa indirdiğim gibi sileceğim çünkü. Bunu merak ediyorum çünkü Crosshair'ım CS:GO'da aylardır kullandığım ve alıştığım bir profesyonel oyuncunun Crosshair'ıydı atölyeden seçmiştim ama atölyeler de kalktı tabii ki yine Valve sağ olsun aylardır ortada atölyelerde yok bu yüzden bunlar silinmiş midir duruyor mudur ona göre geri yükleyeceğim bunu sormak istedim. Umarım çok uzun olmamıştır, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: