CS2'yi beğenmedim

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 11.868
GO çıkınca da benzer şeyler yaşandı, yine sevmeyen çok kişi var. 6 ay verin herkes dediklerine pişman olur.

CS:GO'nun üzerine ekleme yapılmış hissiyatı var genel olarak CS:GO'ya büyük güncelleme diyerek getirebilirlerdi ama işte yeni bir heyecan yaratmak pahasına CS2 isminde çıkardılar.

Zaten güncelleme olarak geldi ve güncelleme olduğunu belirtmişlerdi. CS:GO sunucuları kapatıldı.

Nostalji oyununu güncelleme ayağına kapatmayacaklardı yeni bir oyun olarak lanse ettiler millete herkeste bir güzel yedi.

Bknz CS Source neden tutmadı, CS:GO'nun kapatılması gerekiyordu ve kapatıldı ikinci bir ölü doğum vakasına gerek yok CS Source gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?
Mobildeki Standoff'a nasıl benzettin onu anlamadım, baya saçma bi benzetme olmuş, onun haricinde güzle eleştiri. Şu an bana kalırsa CS2 kat kat daha güzel olmuş. Yeni sistemlerde daha stabil çalışıyor ki böyle olması lazımdı. Ben okeyim bu duruma.

Nostalji oyununu güncelleme ayağına kapatmayacaklardı yeni bir oyun olarak lanse ettiler millete herkeste bir güzel yedi.
Yanlış bilgi efendim, CS2 direk yeni bir oyun olarak CS:GO'nun üstüne geldi. Güncelleme değil yani direk yeni bir oyun.

Son düzenleme:
Fps sorunu düzelsin onzaman cs2'yi severiz ama yok yeni pc al sistem yükseltmesi yap fps değerlerini optimizastonu yapmayız derlerse o zaman sileriz kardeş sıkıntı yapma derim Valve'a.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı