CSFloat'tan para çekme süreci nasıl ilerler?

Paranızı alabildiniz mi? Bende yaklaşık 200 dolarlık çekim gerçekleştireceğim ama mesajlar tereddüte düşürdü. Neden TR'ye kripto ödeme yapmıyorlar ki?

21 Temmuz pazartesi saat 19.00 da para çekme talebi oluşturdum 22 Temmuz 03.00 gibi stripe hesabından baktığımda para "payout" , "paid" olarak gözüküyordu bugün 28 Temmuz tam 1 hafta geçmesine rağmen paradan haber yok garanti bankasını bugün 2 defa aradım dakikalarca baktılar ne bekleyen bir işlem, para hiçbir şey gözükmediğini söyledi site ismini de verdim "CSFloat" diye yok. Bunun üzerine csfloata ticket attım adamlar işlem numarası gibi bir şey verip aksi halde bankanızın ödemesi gerek deyip sıyrıldılar işin içinden var mı yardımcı olacak bir arkadaş hayatın her bölümünde olduğu gibi şöyle basit bir işte de yine şanssızlık beni buldu teşekkürler şimdiden.

21 Temmuz pazartesi saat 19.00 da para çekme talebi oluşturdum 22 Temmuz 03.00 gibi stripe hesabından baktığımda para "payout", "paid" olarak gözüküyordu bugün 28 Temmuz tam 1 hafta geçmesine rağmen paradan haber yok garanti bankasını bugün 2 defa aradım dakikalarca baktılar ne bekleyen bir işlem, para hiçbir şey gözükmediğini söyledi site ismini de verdim "CSFloat" diye yok. Bunun üzerine csfloata ticket attım adamlar işlem numarası gibi bir şey verip aksi halde bankanızın ödemesi gerek deyip sıyrıldılar işin içinden var mı yardımcı olacak bir arkadaş hayatın her bölümünde olduğu gibi şöyle basit bir işte de yine şanssızlık beni buldu teşekkürler şimdiden.

Bunun aynısını bende de var şu an durum sabit.

CSFloat bankadaya yapılan ödemenin başarsız oldugunu ve paramı Strike'a tekrar aktardıgını söyledi. Haber vereyim dedim tekrar kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bunun aynısını bende de var şu an durum sabit.

CSFloat bankadaya yapılan ödemenin başarsız oldugunu ve paramı Strike'a tekrar aktardıgını söyledi. Haber vereyim dedim tekrar kontrol edebilirsiniz.
Hocam onlar mı size ulaştı (csfloat)? Çünkü ben kendilerine ticket attım trace id verip bankadan kontrol ettirmemi söylediler bankaya da ticket tarzı bir form yollayıp o trace id'i verdim hafta sonu girdi yine araya şuan bekliyorum yine olmadı şubeye gideceğim

Stripe'da ise son durum bu şekilde

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-03_192436205.png
    resim_2025-08-03_192436205.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 120
Peki ekstra bir şey yaptın mı dostum.

Hemen her gün mesaj attım mail attım bankaya da aynı sekilde bunu yaptım.

Hocam onlar mı size ulaştı (CSFloat)? Çünkü ben kendilerine ticket attım trace ID verip bankadan kontrol ettirmemi söylediler bankaya da ticket tarzı bir form yollayıp o trace ID'i verdim hafta sonu girdi yine araya şu an bekliyorum yine olmadı şubeye gideceğim.

Stripe'da ise son durum bu şekilde.

Bana da verdiler bende her şeyi yaptım. Bankaya da gittim hiçbir sonuç alamadım o verdikleri ID'den. En son bekledim başarız olup Strike'a para tekrar gitmiş.

Hemen her gün mesaj attım mail attım bankaya da aynı sekilde bunu yaptım.

Bana da verdiler bende her şeyi yaptım. Bankaya da gittim hiçbir sonuç alamadım o verdikleri ID'den. En son bekledim başarız olup Strike'a para tekrar gitmiş.
Dediğiniz gibi bankadan yine aynı şekilde işlem yok tarzı dönüş yaptılar. Şuan tekrar csfloat'a ticket attım. Yine sürekli darlayayım mı iki tarafı da? 2 hafta geçti çekim talebi üzerinden

Dediğiniz gibi bankadan yine aynı şekilde işlem yok tarzı dönüş yaptılar. Şuan tekrar csfloat'a ticket attım. Yine sürekli darlayayım mı iki tarafı da? 2 hafta geçti çekim talebi üzerinden
Arkadaşlar ben de aynı şeyleri yaptım ama kesinlikle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum bu süreci de en uzun yaşayanlardan biri olarak ilk ödeme bugün hesabıma geri yattı bilgi olsun diye buraya atıyorum.
IMG_0623.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı