CSGO'da kalıcı Overwatch ban için ne yapılabilir?

Limosed

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam'a girdim ve bu pencereyle karşılaştım. Hiçbir zaman CSGO hilesi kullanmadım. Ki, haftalardır oyunu oynamıyorum hatta bilgisayarımda yüklü bile değil. Ne yapabilirim?
1678198019031.png

Hangi sebepten dolayı yasaklanma aldığınızı bilemem. Valve paylaştığı makalede verilen yasaklanmanın doğruluğundan oldukça eminiz diyor. Bir hata varsa da otomatik olarak kaldırılır.

Bunun dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok. Destek ekibine mesaj yazmak boşa zaman kaybı olur. Otomatik cevapla savuşturuyorlar genelde.

Hangi sebepten dolayı yasaklanma aldığınızı bilemem. Valve paylaştığı makalede verilen yasaklamanın doğruluğundan oldukça eminiz diyor. Bir hata varsa da otomatik olarak kaldırılır.

Bunun dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok. Destek ekibine mesaj yazmak boşa zaman kaybı olur. Otomatik cevapla savuştıuryorlar genelde.
Ben hala bir hata olduğunu düşünüyorum. Belki 1-2 güne düzelir bilmiyorum. En son oyunu 22 Şubat'ta oynamışım o zaman da yine topluluk sunucularında yarım saat takılıp çıktım. Dereceli ya da basit eğlence gibi oyunun kendi modlarına girmeyeli 5-6 ay olmuştur.

Ben hala bir hata olduğunu düşünüyorum. Belki 1-2 güne düzelir bilmiyorum. En son oyunu 22 Şubat'ta oynamışım o zaman da yine topluluk sunucularında yarım saat takılıp çıktım. Dereceli ya da basit eğlence gibi oyunun kendi modlarına girmeyeli 5-6 ay olmuştur.
Atın Steam hesabınızı bakalım 22 Şubat ta mı oynadınız?

Account Age
2 years 11 months and 4 days (2020/4/3)
Owns CS:GO
Yes
CS:GO Play Time
69 hours
CS:GO AFK/Idle Time
95 hours
CS:GO Total In-Game Time
165 hours

Hesap durumunuzun sonuçları böyle. Eğer birkaç gün içinde VAC yasaklamasına dönerse hile ya da skinchanger tarzı bir şeyler kullanmışsınız manasına gelecektir.

Account Age
2 years 11 months and 4 days (2020/4/3)
Owns CS:GO
Yes
CS:GO Play Time
69 hours
CS:GO AFK/Idle Time
95 hours
CS:GO Total In-Game Time
165 hours

Hesap durumunuzun sonuçları böyle. Eğer VAC yasaklamasına dönerse hile ya da skinchanger tarzı bir şeyler kullanmışsınız manasına gelecektir.
Doğruysa 100 saat AFK bıraktığı için yemiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı