Çözüldü "Cu" ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

iloveichigo

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Bu şakayı günde en az 20 kez görüyorum fakat artık canımı sıkmaya başladı.
Sorduğumda aldığım mesaj:
Dostum az önce benim şaka tuzağıma yakalandın. Buradaki ince espri aslında argo anlamı taşıyan bir cümlenin birleştirip karşı taraftaki insanın anlamayıp şakalanmasına sebep oluyor. Genel olarak 5 yaşımdan beri bu anı hayal ediyordum 😋🤨

Fakat hala anlamadım 😐
Konuşurken kelimenin sonunda "m" harfi gibi bir ses çıkıyor sanırım ama emin değilim 🤨
Ya da kimse bilmiyor ve sadece bir meme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ne kadar abarttınız yahu? Eğer argo olarak soruyorsan kadınların vajinasının kaba hallicesini anlatan terim denebilir.
Bu şakayı günde en az 20 kez görüyorum fakat artık canımı sıkmaya başladı.
Sorduğumda aldığım mesaj:

Fakat hala anlamadım 😐
Konuşurken kelimenin sonunda "m" harfi gibi bir ses çıkıyor sanırım ama emin değilim 🤨
Ya da kimse bilmiyor ve sadece bir meme.
Sanırım ilk bgy'de bi tane facebook postuyla çıktı olay post'a "cu bgy" yazarak ulaşabilirsin bir tane öğrenci de canlı derste yapmış youtube'a cu'dan geldim ben yazarsan ona da ulaşırsın.

Bilgisayar jargonunda CU, Compute Unit'in kısaltmasıdır. Genelde ekran kartlarında yer alan işlem birimine CU denir.
"Tech nerd" olmanın doruklarında, en iyi noktasında yaşıyorsunuz, bu da bunun kanıtı. :D

Bilgisayar jargonunda CU, Compute Unit'in kısaltmasıdır. Genelde ekran kartlarında yer alan işlem birimine CU denir.
Benim sorduğum o değildi. Cevap verenlerin çoğuğun cevabı nedense silinmiş, ayrıca doğru olmayan bir cevap en iyi cevap olarak işaretlenmiş.

Benim sorduğum o değildi. Cevap verenlerin çoğuğun cevabı nedense silinmiş, ayrıca doğru olmayan bir cevap en iyi cevap olarak işaretlenmiş.
Sorduğun soru cu ise cevabını aldın. Cum ise cum yaz ve yeni bir konu aç...

Sorduğun soru cu ise cevabını aldın. Cum ise cum yaz ve yeni bir konu aç...
Hocam arkadaş sanırım internet aleminde yorum olarak bırakılan anlamını sormuş, bir dönem sil ve ğ kullanılıyordu şimdi de cu yazılıyor, dönem dönem böyle kısaltmaları çoğu sosyal medya uygulamasının yorumlarında görmek mümkün.

Cum ise cum yaz ve yeni bir konu aç...
Cum değil. "Cu". Cum'un anlamını ben de biliyorum.
Hocam arkadaş sanırım internet aleminde yorum olarak bırakılan anlamını sormuş, bir dönem sil ve ğ kullanılıyordu şimdi de cu yazılıyor, dönem dönem böyle kısaltmaları çoğu sosyal medya uygulamasının yorumlarında görmek mümkün.
Arkadaş cevabı vermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı