Çukur dizisi sizce nasıl?

İzleyenlerin akıl sağlığına bakılması gerektiğini düşündüğüm bir dizi. Bu diziyi izlemek için izleyen kişide beynin olmaması ya da deli seviyesinde akıl sağlığına sahip olması gerekli. İnsanların birbirini öldürmesini mutluluk ile seyreden hatta onları örnek alan birisinin akıl sağlığının yerinde olmama olasılığı çok yüksektir.
 
İlk sezonu iyiydi. Şuan konular çok karıştı senarist saçmaladığı için rezil denilecek kıvamda. Türk dizileri genelde ilk sezondan sonra batırır zaten. Hala izleniyor mu izleniyor tabii alışkanlıktan. Bu tür Aksiyon - Dram dizileri sevdiğim için izliyorum. Saçma sahneleri de var elbette ama şimdi gelip ilgisini çekmediği için sadece çöp yazıp çıkanlar olacak onları görmeden uzaklaşayım :D

@Cruslan Hocam nedir bu nefret? Örnek alanlar hakkında katılıyorum size ama bu kadarda değil. Yabancı dizilerde de öldürme olayları mevcut. Dizi bu arada otizm, kan-ilik nakli gibi şeyler içinde yardım topluyor ve farkındalık yaratıyor. Bu kadarda kötü düşünülmemesi gerek bence.
 
Son düzenleme:
Çukur dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlk sezon 10 numara diziydi. Diğer sezonlarda çok boş muhabbet ve saçmalama var. Ama bu diziyi izlemeyeceğim anlamına gelmiyor Pazartesi günlerinin hala merak uyandıran dizisi.. Yakında bitecek zaten. Bunu izleyenlerin akıl sağlığı ya da psikolojisinde bir problem yok tüm ülke seviyorsa sen kendini sorgulamalısın...
 
Sevmedim hiç bir zaman.Kitlesinden tutun dizinin teknik detaylarına kadar bana göre hepsi kötü.Çok sevmesem de İçerde gibi daha iyi bir eser de var. Bence vakit kaybı.İzleyen insana ise tişörtünü giyip Çukur diye anormal hareketler yapmıyorsa saygı duyarım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı