Curved vs Flat and IPS vs VP

Biliyorum ama diğer sitelerden daha önce satın almadım ve güvenmediğim için Hepsiburada'dan aldım, şimdiye kadar ne kadar teknolojik alet aldıysam hep Hepsiburada'dan aldım ve hiç problem çıkmadı onun için en yüksek fiyata aldım, 1300 TL'nin çöp olmasından ise 300 TL daha vermeye razı oldum diyebiliriz.
Satıcısı bizzat Hepsiburada olsa neyse ama site üzerinden yine QP'den almışsın. QP'nin sitesinden alsan direk QP'den alacağın hizmet Hepsiburada üzerinden QP'den alacağın hizmetten çok daha hızlı ve verimli olurdu. Bence 300 liraya kadar fark ödemeye gerek yoktu. Bu belirttiğim sitelerin hemen hepsinden alışveriş yaptım pek de bir problem yaşamadım. Daha çok Hepsiburada üzerinden olan bazı alışverişlerimde problem yaşadım. Biraz şans işi tabi.

Satıcısı bizzat Hepsiburada olsa neyse ama site üzerinden yine QP'den almışsın. Direk QP'den alacağın hizmet Hepsiburada üzerinden QP'den alacağın hizmetten çok daha hızlı ve verimli olurdu. Bu belirttiğim sitelerin hemen hepsinden alışveriş yaptım pek de bir problem yaşamadım. Daha çok Hepsiburada üzerinden olan bazı alışverişlerimde problem yaşadım. Biraz şans işi tabi.
İşte olay da burada patlak veriyor ya zaten sen yaşamadın ama ben yaşamayacağımı nereden bileyim, sonları Nanokatalog gibi olmama ihtimali olan tek site Hepsiburada.

flat tn den curved va ya geçmiş biri olarak söylemek isterim ki tn monitorume çok haksızlık etmişim. karşısına geçip özür diledim. 144 hz sevdasına aldıgım 2k va monitoru usulca paketine geri koydum az önce.

İşte olay da burada patlak veriyor ya zaten sen yaşamadın ama ben yaşamayacağımı nereden bileyim, sonları Nanokatalog gibi olmama ihtimali olan tek site Hepsiburada.
Nanokatolog çok başka bi durum hocam. Ürünler yurtiçi değil, garanti diye bir şey yok orası allaha emanet bir yerdi. Sineji, İncehesap tarzı yerlerle Nanokatolog çok farklı. Hele Sinerji’nin kendi mağazası varken.

Nanokatolog çok başka bi durum hocam. Ürünler yurtiçi değil, garanti diye bir şey yok orası allaha emanet bir yerdi. Sineji, İncehesap tarzı yerlerle Nanokatolog çok farklı. Hele Sinerji’nin kendi mağazası varken.
İşte hani geneli İstanbul'da ya daha önce alışveriş yapmamışım, bir bilgim yok o yüzden 300 TL daha fazla verdim, İstanbul'da olsam bir problem yaşadığımda giderdim mağazaya.

flat tn den curved va ya geçmiş biri olarak söylemek isterim ki tn monitorume çok haksızlık etmişim. karşısına geçip özür diledim. 144 hz sevdasına aldıgım 2k va monitoru usulca paketine geri koydum az önce.
Neden? Curved’den mi memnun kalmadınız yoksa VA panelden mi?

Neden? Curved’den mi memnun kalmadınız yoksa VA panelden mi?
curved in bi avantajını görmedim. hissetmedim bile. va panelden memnun değilim renkleri daha doğru ancak ghosting var biraz. 22" den 27" e geçince sanki oyunda ekranr titriyormuş gibi geldi. tn deki akıcılığı hissedemedim. bilmiyorum belki psikolojik. yeni aldığım monitor
Samsung LC27JG54QQMXUF
ayak bağlantı noktasını sökebilirsem ki sökemiyorum, yarın öbür gün geri gönderip 24g2u alacağım.

1ms vs 4ms farkı mı büyüklük mü ghosting mi bilmiyorum yani sebebini.

curved in bi avantajını görmedim. hissetmedim bile. va panelden memnun değilim renkleri daha doğru ancak ghosting var biraz. 22" den 27" e geçince sanki oyunda ekranr titriyormuş gibi geldi. tn deki akıcılığı hissedemedim. bilmiyorum belki psikolojik. yeni aldığım monitor
Samsung LC27JG54QQMXUF
ayak bağlantı noktasını sökebilirsem ki sökemiyorum, yarın öbür gün geri gönderip 24g2u alacağım.

1ms vs 4ms farkı mı büyüklük mü ghosting mi bilmiyorum yani sebebini.
1ms ve 4ms farkını hissediyorsunuz büyük ihtimal. Ghosting için ufo testi yapabilirsiniz. Bendeki VA 1ms tabi bu her ne kadar GTG süresi olmasa da gayet akıcı hissediyorum. Curved olayı kişiden kişiye değişiyor ben ilk internet kafede kullan ve çok hoşuma gitti flat’ten sonra, oyunun içine alıyordu resmen beni. O yüzden VA aldım gayet memnunum ghosting vs de yok varsa da hissedilmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı