Custom Sıvı Soğutma 2 [Magnum SMA 8 / Üst Düzey Soğutma]

Hayırlı Olsun biraz geç olmuş ama. Mükemmel sistem Allah herkese nasip etsin.

Konu dışına çıkılmadığı ve konu da açık olduğu sürece; değim yerindeyse, 100 senelik de olsa konulara yorum yapılabilir arkadaşlar. Şu hortlatma olayını da kaldırın artık.
Beğendiğinize sevindim ve iyi dilekleriniz için de teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olması dileğiyle...

Speaker Anakart'ın içinden mi çıktı ? Ve çok güzel olmuş ellerinize sağlık hocam. Allah kazasız belasız günler nasip etsin inşallah. Ve o kadar yıl geçti hala eskisi gibi mi ?

Speaker Anakart'ın içinden mi çıktı ? Ve çok güzel olmuş ellerinize sağlık hocam. Allah kazasız belasız günler nasip etsin inşallah. Ve o kadar yıl geçti hala eskisi gibi mi ?
Evet, o speaker anakartın içinden çıktı ama daha güzel görüntü için bağlantı kablolarını modladım tabi.
Ve evet, kasa\ donanım ve soğutma parçaları ilk günki gibi gıcır gıcır duruyorlar

Kemal bey bende böyle bir sistem kurmak istiyorum. Param ve alıcağım ürünlerin bazılarını topladım. Eğer size ulaşabileceğim bir link ya da mesaj veya numara olursa çok sevinirim. çünkü yapıcağım sisteme yardım ederseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…