Custom Sıvı Soğutma 2 [Magnum SMA 8 / Üst Düzey Soğutma]

Efsane hocam ben böyle bir şey görmedim. Youtube'da bazı yabancı kanallarda görüyorum topluyorlar ama bu kadar görkemli olmuyor elinize sağlık. Biz kablo yönetimini zor yaparken siz o boruları yönetiyorsunuz arka taraftan geçirmişsiniz mükemmel. Sıvı rengine kadar ince düşünülmüş.
İşlemci intel-mavi .
Ekran kartı nVidia-yeşil.
İşlemci ve ekran kartına bağlı olan radyatörlere takılmış fan rengini buradan tam seçemiyorum hangi radyatör hangisine bağlı. Ama fan renklerin de bir kısmı yeşil ve mavi olduğunu anlayabiliyorum bu ince detaylar çok hoş.
Bunu tanıtımlara götürün gerçekten çok ilgi çeker. Aklınıza gelmiştir tabi ki ama destekleyeyim dedim. Ülkemizi temsil edersiniz. İMPARATOR!!

Harika olmuş üstad ellerine sağlık Sistem bileşenleri elinde mi vardı acaba? Eğer yeni aldıysan neden önceki nesil tercih ettiğini sorabilirmiyim malum yakında sizin kadar olamaz tabi ki ama bende bir pc toplayacağım bi fikrinizi alırım

Tebrikler ve elinize saglık.
Cok uzun soluklu bir kosu oldu ama degdi diyelim. Bundan sonrası show zamanı artık.
Ben baska bir sey sorayım size. Kasa ac-kapa tusu ve yukarı USB girisleri haricinde sunu da eksik yaptım diyebileceginiz bir sey kaldı mı kasada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel olmuş, öncelikle hayırlı olsun. SLI yaptığınız GTX Titan modeli Black mi, Z mi yoksa X'mi?

Hocam, gerçekten mükemmel bir çalışma, helal olsun. Acaba toplam maliyeti ne kadar ?
Mevcut donanımı ve sıvı soğutma parçalarını kullandım. Tabi bu soğutma parçalarına ilave olarak Radyatörleri, köşe rakorlarını ve diğer bazı gereken parçaları (bir çok şey aklımda değil şuan) ilave ettim.
Yani, aslında para tutan parçalar (Bloklar, ComboRez'ler, Rakorlar, vs.) vardı, ancak buna rağmen yine de 7 bin TL civarı tuttu kasa ile birlikte.

@Spontune, görsellerde renkler farklılık gösteriyor, fanların renklerini de o yüzden tam seçememişsiniz. Şöyle kaliteli bir fotoğraf makinası bulamadım, Note 5 ancak bu kadarını çekebiliyor.
Yani canlı gözle mavi fanlar mavi sıvıyla yeşil fanlar ise yeşil sıvıyla birebir aynı. Hatta orada sırıtan kuyu mavi renkli Ram blokları bile gayet olumlu bir şekilde uyum sağlamış durumda. İlk başta Ram'leri sıvı renginde maviye kaplayacaktım ancak aralarındaki uyumu görünce gerek duymadım bir daha. Zaten diğer kırmızı renkli custom soğutmamda uyum sağlasınlar diye Ram bloklarını kırmızı renkle kaplamıştım.

Bu arada, evet, alttaki yeşil fanlar GPU'yu, mavi fanlar- radyatör de CPU'yu soğutmakta.

@Falcon042, Evet, mevcut donanımları yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Değiştiremedim, mani bitti Zaten gerek de yok. Sistemin henüz gücü kuvveti yerinde

@xdeliruzgar hocam, hayır sanmıyorum. Ama sizin SLI köprüsü dışında bulduğunuz başka açık var ise lütfen yazın

@Cynara, bunlar benim 2 yıllık ilk Titan'cıklarım (Titan 1)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…