Custom Sıvı Soğutma 2 [Magnum SMA 8 / Üst Düzey Soğutma]

@er36po
Orada kast ettiğim şey hangi radyatör neye bağlı seçemedim bu yüzden yeşil renkli fanlar işlemciye mi ekran kartına mı onu seçemedim yani renklerde bir sorun yok sadece radyatörler hangisine bağlı onu bu açıdan göremeyiz onu belirttim. Zaten ben renklerde sorun var desem bana inanmayın bende renk körlüğü var mavi yeşil ve kırmızının bazı tonlarını ayırt edemiyorum farklı koşullarda bu renkleri değişik görebiliyorum ya da başımı ağrıtıyor buz mavisi vesaire. Yeşil ve mavi olmasından zaten buna da dikkat ettiğinizi görüyoruz. Ben bu detayı tebrik ederim işte. Özenmek bunu gerektirir.

Türkiyede böyle sistem görmek insanı gururlandıyor. Nazar değmesin güle güle kullan kardeşim.

Ateş ediyor denilse yeridir. Tek kelime ile muazzam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@CJack60, kendi kasama dönüp şöyle yan gözle baktığım günler çok da uzun değil. İnsan istesin-heveslensin yeter ki.

@RuFF+, T. Level 10'u ve beraberinde 2 adet (240 ve 360'lık) radyatörleri 1000 TL'ye satacağım.

Beğendiğinize çok sevindim... Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

Hayırlı olsun Erkan Abi. Bence o canavar yerde durmayı hak etmiyor.
Gerçekten de bakakaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…