Custom Sıvı Soğutma 2 [Magnum SMA 8 / Üst Düzey Soğutma]

Sistem hayırlı olsun, cidden mükemmel bir görüntü var ortada Ek olarak Cable Combları nereden temin ettiniz acaba onu öğrenme şansımız var mıdır?

PSU kablolarını düzende tutan siyah parça varya abi onu demek istedim
Onlar bildiğimiz ip Hazır tutucular hoşuma gitmediğinden, elime ine iplik alıp onları bi gizel diktim
Aldığım kablolar hazır Modlu idi ancak onları da tekrar söküp yeniden modladım

Onlar bildiğimiz ip Hazır tutucular hoşuma gitmediğinden, elime ine iplik alıp onları bi gizel diktim
Aldığım kablolar hazır Modlu idi ancak onları da tekrar söküp yeniden modladım
Hiç belli olmuyor abi ya teşekkürler tavsiye için bir deneyeyim bende olmadı

Eyvallah 20 ye yakınmış 22 yaşındayım nasip olursa ocak 4'te 23 oluyorum Rabbim evliliğini de huzurunu da daim eylesin.

Bildiginiz Mona Lisa hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Radyatör üzerinde kullandığınız fanlar nelerdir acaba ses seviyesinden memnun musunuz acaba ?
Birde hocam rezervuarları sizin gibi tamamen doldurmalı mıyız yoksa biraz az koyar isek sorun olur mu?

Son düzenleme:
@SerdaR18, teşekkür ederim
Marka olarak Thermaltake ancak fanların modelini şuan için unuttum. Daha sonra bakıp bilgi veririm yine.
Ses- görültü açısında gayet iyiler. Ancak fan sayısı fazla (14 adet) olduğundan dolayı rahatsız edici olmasa da biraz var tabi.

Rezervuarların tam dolu ya da yarım dolu olmalarının bir sakıncası yok. Fakat yine de ağzına kadar dolu olmamasında, üsteki sıvı girişindeki sızıntı riskine karşı az da olsa boş olmasında yarar var.
Bendeki rezervuarlar ağzına kadar dolu değil, üst kapağın kalınlığı 2cm civarımda ve o kısım boş.

Fanlar diğer konuda varmış, bu konuya eklemeyi unutmuşum.
Fanlar:

Süpersiniz bende de 8 adet fan takacagim Radyatörler için aklımda olan model çok teşekkür ederim.
BU modellerden alıyorum o zaman

Açıp açıp bakıyorum ya [emoji23] maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…