Custom Sıvı Soğutma 2 [Magnum SMA 8 / Üst Düzey Soğutma]

Merhabalar hocam. SSD olarak 960 Pro nun tr piyasasına girmesini bekliyorum. Kesilikle o olacak. Ocak ayı içinde geleceği söyleniyor. Kasayı aslında custom yapmayı düşünmüştüm. Ama şimdilik kapalı devre yapıp 1-1,5 sene sonra canım sıkılınca çeviririm diye düşünüyorum. Aslında kasa olarak bu seçtiğim kasa büyük ve mod kasası olduğu için tercih ettim. Gelen kasa da ufak bir kusur çıktı. Pazartesi yenisi istenecek. Eğer alternatif daha güzel bir kasa öneriniz var ise onu tercih edebilirim. Ekran kartı olayı da aslında ilk mesajımda titan x düşünüyorum. Ama 1080 karşılaştırma testlerine filan baktım. Render almayacağım için 1080 tercih ettim. Düşüncem de şu. Belki ilerde sli ile ikinci 1080 i bağlamak. Tek titan x alacağıma 2 tane 1080 takarım düşüncesi açıkçası. Sogutma konusunda yetersiz demişsiniz hocam ama Türkiye piyasasinda ki en güçlü soğutucuyu seçmeye çalıştım. Malzemeleri ben yurt dışından getittirmiyorum Türkiye ye girmiş parça tercihim. Bu yüzden şimdilik yetmez ise çift taraflı fan yapacağım radyatore. Ama ilerde custom a geçebilirim.

Sent from my HTC One using Technopat Sosyal mobile app

Bak işte sizin gibi foruma yeni kayıt olup önüne geldiği ilk konuya tıklayıp sistemini yazıp iyimi bu diyenlerin %90'ından fazlası hayali sistem ilk defa öyle diyip de toplayanı görüyorum.
O zaman bende birçok üyenin hayalinde ki pc ye sahip olan adam olarak size iyi forumlar diliyorum [emoji6] [emoji1]

Sent from my HTC One using Technopat Sosyal mobile app

Vazgeçtim abi 10 bin nedir yahu TOKi'ye peşinat verir ev taksitine girerim
Hayırlı olsun abi süper bir makine cidden. Bende 33 yaşındayım yakın yaşları forumda görmek çok güzel

Bende öyle düşünmüştüm de bu kablolar ile çoğalttığı zaman fanların Rpm değerlerini nasıl kontrol edecek?

Bu arada @er36po yaklaşık 4 gündür bu konulardaki her mesajını tekrar tekrar belki de 30 kere okumuşumdur. Gerçekten efsane bir sistem efsane bir soğutma iyi günlerde kullanırsınız inşallah .

12V ve eksi paralel bağlanarak her hatta gidiyorsa, oradaki sense ve kontrol de aynı hatların hepsine gidiyor. Yani bütün fanlar CPU sıcaklığına göre çalışır. Ama benim merak ettiğim o kadar fanı anakart fan portu kaldırmaz. 12v ve - hattını molexten almış olabilir.

Yeni anakartlar kaldırabilir.

Mesela benim anakartım, MSI z170A M5'de böyle bir çoklayıcı kullanıyorum.

Yaptığım voltaj testlerinde çıkışın, değerleri aktif olarak ayarladığını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…