Custom sivi sogutma / i7 5960x / 2x GTX 980 TI SLI

CPU-Z VALIDATOR
@er36po forumdan ayrıldı malesef. Kırıp dökmeden nasıl öğrenecez. Şu hayatta en çok Hyper 212 aldığıma ikincide İTÜ ye gittiğime pişmanım. Overclocka uygun olması lazım. Bu borular 60 dereceden sonra eriyo falan diyolar pompa falan çalışmaz deniyor doğru mu acaba? Sert borularla başlamayı düşünüyorum. Parça parça temin edeceğim.

er36po halen buralarda arada bir gelip yaziyor ya neyse konuya donecek olursak, overclocka uygun degilden kastim profil kalinliginin 40mm olmasidir sivi gecisinin kisitli olmasindan OC icin kullanisli degil dedim, 60mm lik radyatorler de var onlar daha iyi sonuc verecektir ya da ince profil radyator ve iki tarafa fan koyarak (pull - push) daha iyi sonuc alinabilinir.
Sert boru ile de baslayabilisiniz neden olmasin, saticilarda renkli sert borularda mevcut.

Birde ben bişey soracağım. Radyatörün bir tanesini balkona koysam boruyu uzatıp. Kışın iyi olur mu? Nasıl bir pompa gerekebilir?

Birde ben bişey soracağım. Radyatörün bir tanesini balkona koysam boruyu uzatıp. Kışın iyi olur mu? Nasıl bir pompa gerekebilir?

Inanin onerdigim parcalari (radyator vs) kullansaniz bile bunun gibi durumlara ihtiyac duymazsiniz.
uzun hortum = buyuk pompa

Hocam ozaman veriyorum sizin radyatörleri. Nerden aldınız acaba? Yurtdışı ise kargo ödediniz mi? @er36po'yuda çağıralım geri dönmüş.

Son düzenleme:
Gercekten kurusuna kadar hakkedıyor sıstem lakın işlerini ve isteklerini karşılayacak bi sistem olmustur inş hayırlı uğurlu olsun kardesım

Hocam ozaman veriyorum sizin radyatörleri. Nerden aldınız acaba? Yurtdışı ise kargo ödediniz mi? @er36po'yuda çağıralım geri dönmüş.

Ben isvicre de yasiyorum, burada EK nin saticisini bulup ondan aldim. Turkiye de Kim satiyor, nasil bulursun malesef bilmiyorum.
Eger istersen belki buradan gonderebilirim ama nasil olur gumruge takilir mi gecer mi bilmiyorum.

Hocam o sisteme en azından bi ROG Swift monitör yada yeni çıkacak 4k ROG monitörler yakışır bence

Hocam o sisteme en azından bi ROG Swift monitör yada yeni çıkacak 4k ROG monitörler yakışır bence
Aslina bakarsan bende bir monitor almayi dusunuyorum yeni cikacak olan monitorler yil sonunda piyasada olacaklar henuz satisa cikmadilar.
4k modeller 60hz te calisiyor ben ise 144hz lik bir monutor istiyorum malum oyunlarda harika performas veriyor.
Ya Asus un PG279Q ya da Acer Predator Z35 iki monitorde harika gorunuyor, bir ciksada inceleme felan gorsem ikisinden birini almayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…