Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

• Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 68.597
@er36po Hocam şuan ben sadece öğrenme amaçlı soruyorum bu soruları attığım o sistem alınacak hatta son 2 hafta falan kredi kartını bekliyorum her neyse konuya geliyim bütçem 1500 fln bu konuda bilgi edinmek amacı ile soruyorum, şu anda (yaza kadar) böle bir düşüncem yok yazı gtx 980 ti yerine ne çıkarsa ondan alıcam amazondan daha ucuza geliyo 25002e falan alıcam EVGA'nın hazır gpu blocklu bir tane ürünü var ondan alıcm ve yukarıda size söylediğim sisteme sıvı soğutma ile takıcam bana bi ürün listesi almam için çıkarabilirmisiniz . Şimdiden Teşekkürler :D

image.jpeg image.jpeg Bunada bir bakın derim devrelerden O.C kapasitesi ortaya çıkıyor zaten. :) tek sorun Pinler...

hocam pinlerden yana sıkıntı olmaz sanırım bu (gpu blocklumu diyim nediyim) ekran kartları bir videoda izlemiştim çatı çutur takıyordu ve hiçbir sorun çıkmıyordu bence @er36po abim sana ve bana fazlasıyla yardımcı olucaktır :mutlu:

@er36po Hocam şuan ben sadece öğrenme amaçlı soruyorum bu soruları attığım o sistem alınacak hatta son 2 hafta falan kredi kartını bekliyorum her neyse konuya geliyim bütçem 1500 fln bu konuda bilgi edinmek amacı ile soruyorum, şu anda (yaza kadar) böle bir düşüncem yok yazı gtx 980 ti yerine ne çıkarsa ondan alıcam amazondan daha ucuza geliyo 25002e falan alıcam EVGA'nın hazır gpu blocklu bir tane ürünü var ondan alıcm ve yukarıda size söylediğim sisteme sıvı soğutma ile takıcam bana bi ürün listesi almam için çıkarabilirmisiniz . Şimdiden Teşekkürler :D

Bence 780t almayın ya çok minnak bir rezervuar ya da biraz daha büyük ama anakartın dibine takarsınız... Bununyerine Cooler Master Master case pro 5 alın içini boşaltırsınız koskocaman alan...

Hocam şekli çok hoşuma gidiyor bide Corsair'in kalitesini biliyosun tabi bu yüzden almak istiyorum mastercase pro 5 ise tr'de bulması zor amazonla uğraşama ve kredi kartına taksit yapmıyor diye biliyorum Amazon. Ayrıca şeklini hiç beğenmiyorum MasterCase 5 Pro'nun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı